Nektek is állandóan okoskodik az anyósotok a gyerekneveléssel kapcsolatban?
Én még kevesebbszer mennék a helyedben, ha így viselkednek!
Vagy szólj nekik, vagy kérdd meg a férjedet!
detto :D
próbálom nem "felvenni", hiszen csak kiidegelném magam és azsenkinek nem jó!
Nekem az anyósom nem okoskodik, hanem az 5 percenkénti kérés ellenére is folyamatosan hülyeségeket csinál.
Egy perce nem lehet egyedül hagyni a gyerekekkel, de túlzás nélkül.
Hát hála az égnek,nem szól bele a gyereknevelésbe, nálunk más egyéb problémák vannak anyós-ügyileg, de azt nem részletezem..
Szerintem igazán majd akkor fog megoldódni ez a gondotok, ha a gyermek kicsit nagyobb lesz és akkor már ő diktál és nem engedi a kedves mamának, hogy "kisajátítsa". Na akkor fog ledöbbenni a nagyi, hogy "vajon miért nem szeret? "
Szerintem ők nevelhetetlenek, nem érdemes vitába szállni vele vagy megpróbálni átnevelni.
Az én anyósom is próbálkozott de vagy nem az a fajta vagy rajtam látja,hogy úgysem érdekel :) Első nap mikor hazajöttünk a kórházból akkor itt volt és kérdezte mikor fürdetünk,mondtam,hogy 9 óra körül.Majd rákérdezett,hogy :miért akkor? Mondtam,hogy azért mert akkor akarom :) Ezzel el is volt intézve.
Most valamelyik nap telefonon beszéltük mikor mondtam,hogy próbálom altatni a gyereket. Erre ő: elalszik ő magától is. Mondtam,hogy nem mert ordít ,sír ha ébren beteszem a kiságyba. Erre ő : nem baj hagyjam sírni,meg erősödik a tüdeje addig is. (utálom ezt a szöveget!!!! )
Mondtam neki,hogy én nem fogom sírni hagyni ,minden nap kimegyünk sétálni így erősítem a tüdejét. :) Ennyi volt!
Én az a tipus vagyok akit nem érdekel ha megsértődik,hiszen a gyerekemről van szó! Én vagyok az anyja ,nekem kell ellátnom,megvédenem és nevelnem és ehhez tartom is magam! Ha megsértődik ez miatt akkor meg majd megenyhül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!