Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek is állandóan okoskodik...

Nektek is állandóan okoskodik az anyósotok a gyerekneveléssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az én anyósom már az agyamra megy a megszállottságával és az állandó okoskodásával. Ha átmegyünk kb. nem nyúlhatok a gyerekemhez mert megsértődik,bújik bele a gyerekbe aki fekszik mint egy darab fa mert nem érti mi van és zavarja hogy bele másznak a képébe ezek után közli hogy nem fejlődik a gyerek mert ezt meg azt nem csinálja, persze mert lihegnek az arcába.... mindenben kioktat ja és ha nem annyiszor megyünk egy héten amennyit ő gondol akkor csinálják a műsort apósommal.Van valaki hasonló helyzetben? Hogy lehet finoman lerázni?
2012. dec. 10. 14:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hú hát látom sokan vagytok hasonló cipőben :)

Köszönöm a sok sok választ.

2012. dec. 10. 15:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem anyum ilyen. :(
2012. dec. 10. 22:25
 13/15 A kérdező kommentje:
Az még rosszabb. Kitartást!
2013. febr. 12. 09:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Jaj,ne is mond! Nálam az anyós mindig azzal jön,hogy túl sovány a baba meg hogy nincs normálisan felöltöztetve.És komolyan mindig azzal jön,hogy ugye ha nagyobb lesz majd jön falura hozzájuk,mert ahol mi lakunk túl zajos neki...

Múltkor elkísért az orvosi rendelőbe és ott további anyósakkal beszélte ki az anyukát(anyukákat) meg a babákat.

És marha zavaró,hogy azt mondogatja,hogy nem fejlődik,hát persze,hogy nem mert át hívja Á-tól Cettig az összes szomszédját barátosnőjét meg minden....Ha a párom beszél vele akkor egy ideig békén hagynak de különben nálunk se jobb a helyzet!......

2013. márc. 7. 21:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia Utolsó vagyok!

ÉN 1 PERCRE NEM BÍZNÁM RÁ A GYERMEKEMET!!!

SZTEM TE SE TEDD!!!!!

2013. márc. 7. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!