Melyek az alapvető edények, amiket semmiképp se felejtsek itthon?
Figyelt kérdés
Albérletbe költözök, és a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy melyek az alapvető edények, amit vinnem kell. Igazán kezdő vagyok, és hétvégente haza fogok járni, szóval nem kell egy egész konyhányi cucc oda.
Egy elsőéves egyetemista
2009. szept. 11. 10:12
1/3 anonim válasza:
Te tudod melyek azok az ételek, amelyeket nagyon szeretsz.
ha van gáztűzhely, akkor olyan lábasok amiben megtudod főzni azokat az étkeket amiket nagyon szeretsz.
én max két edényt vinnék. :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem kislábas, serpenyő, tányérok, bögre, pohár, szürő, fakanál, evőeszköz, kés, vágódeszka, úgy hirtelen ennyi. A megszokott fűszerek, só, bors, pirospaprika, olaj, tej, kakaópor, lekvár, méz, száraztészta, rizs, búzadara. Na de ezek már izlés kérdése, hogy miket akarsz elkészíteni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2009. szept. 11. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!