Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsek el valakit?

Figyelt kérdés

Nem értem magam, hogy hogyan lehetek ilyen.....

Több, mint 3-éve beleszerettem egy srácba , aki viszon azt sem tudja, hogy létezem.Volt ugy, hogy ugy éreztem,talán mégis van nála esélyem,,mert szemezgettünk,meg néha--{igen ritkán} beszélgettünk. Megirtam neki fb-n , hogy hogyan érzek iránta.,,,de sajnos nem irt vissza.

Az a helyzet, hogy én csak 15-éves vagyok,,,ö meg 26 ..

2011. nov. 6. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:

komolytalan a dolog...

ne gondolj rá

élvezd ki, hogy fiatal vagy

2011. nov. 6. 18:22
 2/5 Smartguy86 ***** válasza:
Egy illúzióba szerettél bele. Nem is ismered, nem jártál vele, így nem lehet valakibe bele szeretni. Fiatal vagy még, és csak rajongsz érte. Ez nem szerelem. Lépj tovább. Te komolytalan vagy őhozzá. Még nem vagy elkésve semmivel, mindenki megtalálja a párját, aki akarja!
2011. nov. 6. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne gondolj rá.
2011. nov. 6. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Agymosás. CIA-nél elég jól kikísérletezték már.
2011. nov. 6. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Szeress belém, és egyből elfelejted majd!
2011. nov. 7. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!