Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van olyan étel, amit semmiképp...

Van olyan étel, amit semmiképp nem ennél meg?

Figyelt kérdés
Az íze, kinézete miatt vagy mert nem tartod táplálónak.
2009. aug. 6. 16:07
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Az ésszerűség határain belül nincs. Jöhet minden, pacal, tökfőzelék, tengeri herkentyűk, kínai...

Persze ilyen bogarak, gyíkok, kutya-macska már nem!

2009. aug. 6. 16:12
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Kakashere, vagy az osztriga.
2009. aug. 6. 16:16
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Semmi olyan, ami önjáróként el tudja hagyni a tányéromat, és más élő sem, mint pl: osztriga. A fent említett kutya-macska, rovarok, pókok...de még a csiga sem jöhet számításba.

Kommersz kaják közül eddig egyedül a káposztás tésztával jártam úgy, hogy képtelen voltam egy nyeletet is leküldeni anélkül, hogy az azonnal vissza ne indult volna. Pedig a családom több tagjának az egyik kedvenc étele. (A párolt káposzta szagától is rosszul vagyok, képtelen vagyok lenyelni. Mostanra az már nem zavar, ha előttem más eszi.)

2009. aug. 6. 16:20
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Én a baromfimájak kivételével minden egyéb májat büdösnek érzek, nem bírom megenni. Ezen kívül az egyéb belsőségek (tüdő, szív, agy). Bár sose kóstoltam őket, de olyan undor van bennem, hogy nem is igen bírnám. Ja aztán még a vér is.
2009. aug. 6. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Pacal,olajoshalak,a halászlé is csak végszükségben.Meg a többiek által is írt csigák stb.Még a baromfi bőrét sem vagyok képes lenyelni.
2009. aug. 6. 19:30
 6/9 anonim válasza:
100%

undorodom a telngeri herkentyűktől.

egyszer megkóstoltam a pacalt,mert nálunk igen sűrűn készitenek anyuék,és mindenki szereti,de mikor bevettem a számba,hányinger kerülgetett,de rengetegen imádják

2009. aug. 6. 20:56
 7/9 Kankalin ***** válasza:
Rövidebb lenne az a lista, hogy mit eszek meg :)
2009. aug. 7. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Pacal, zúza (pedig kiskoromban imádtam), körömpörkölt, tőkfőzelék, szálkás hal, húsos káposzta, vesepecsenye és még sorolhatnám, mert elég válogatós vagyok.

A tengeri herkenyűket imádom!:)

2009. aug. 7. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:

én azt hittem amíg dunántúli voltam hogy a pacal lesz ez a valami de amióta alföldi vagyok bármikor megenném

viszont a tengeri herkentyűkkel nem jártam jól régen és azóta inkább nem, meg talán még a kakas vagy disznóhere pörkölttet amit inkább nem

2009. aug. 13. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!