Van olyan étel, amit semmiképp nem ennél meg?
Az ésszerűség határain belül nincs. Jöhet minden, pacal, tökfőzelék, tengeri herkentyűk, kínai...
Persze ilyen bogarak, gyíkok, kutya-macska már nem!
Semmi olyan, ami önjáróként el tudja hagyni a tányéromat, és más élő sem, mint pl: osztriga. A fent említett kutya-macska, rovarok, pókok...de még a csiga sem jöhet számításba.
Kommersz kaják közül eddig egyedül a káposztás tésztával jártam úgy, hogy képtelen voltam egy nyeletet is leküldeni anélkül, hogy az azonnal vissza ne indult volna. Pedig a családom több tagjának az egyik kedvenc étele. (A párolt káposzta szagától is rosszul vagyok, képtelen vagyok lenyelni. Mostanra az már nem zavar, ha előttem más eszi.)
undorodom a telngeri herkentyűktől.
egyszer megkóstoltam a pacalt,mert nálunk igen sűrűn készitenek anyuék,és mindenki szereti,de mikor bevettem a számba,hányinger kerülgetett,de rengetegen imádják
Pacal, zúza (pedig kiskoromban imádtam), körömpörkölt, tőkfőzelék, szálkás hal, húsos káposzta, vesepecsenye és még sorolhatnám, mert elég válogatós vagyok.
A tengeri herkenyűket imádom!:)
én azt hittem amíg dunántúli voltam hogy a pacal lesz ez a valami de amióta alföldi vagyok bármikor megenném
viszont a tengeri herkentyűkkel nem jártam jól régen és azóta inkább nem, meg talán még a kakas vagy disznóhere pörkölttet amit inkább nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!