Ti az oldalast hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
Én sütőzacskóba gondoltam de milyen füszereket raktok rá?És mennyi ideig kell sütni?2013. febr. 27. 08:17
1/9 anonim válasza:
Sót, borsot, köménymagot szoktam rátenni, mellé héjastól fokhagymát.
2/9 anonim válasza:
Mezet es ketchupot kikeverek, bekenem vele, kicsit allni hagyom majd a tepsibe ala egy kis folyadek (viz, esetleg sor) letakarva lassan sutom, majd ha megpuhult nagyobb fokozaton folia nelkul kicsit megpiritom.
3/9 anonim válasza:
Ja, fuszereket kihagytam: so, bors, fokhagyma.
4/9 anonim válasza:
Oldalas fűszerkeveréket szoktam venni a teszkóba. Kiegészítem fokhagymával, ha az épp nincs otthon akkor fokhagyma granulátummal.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi már sül:)na ugy csináltam hogy fokhagyma mustár egy kis méz!Elötte só bors a husira!Bekentem evvel a trutyival be a zacsiba és be a sütőbe:)És már sül is:D
2013. febr. 27. 12:42
9/9 doboszoli válasza:
Az oldalas egy "hálás" hús.
Minimális hozzáértéssel (kérlek kérdező ne érts félre!) is nagyokat lehet alkotni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!