Mennyire néznének rám furán, ha salátát vinnék az iskolába?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy szendviccsel ki lehetne űzni a világból, meg már a péksüteményektől is a falat kaparom.
Anya vett egy könyvet, amiben a legegészségesebb gyümölcsök, zöldségek vannak összegyűjtve, le van írva, hogy miben milyen vitamin van, meg ilyenek, és a végén vannak receptek, na és kinéztem magamnak a salátákat.
A kérdés adott.
14/L
2013. febr. 11. 21:08
1/6 anonim válasza:
Biztos nem fognak furán nézni rád. Én imádom a salikat, nem csak finom, egészséges is, és egy idő után az embernek már tényleg nem esnek jól a szendvicsek, péksütik. Az a jó, ha próbálsz minél változatosabban étkezni.
2/6 anonim válasza:
Osztalytarsam furabbnal furabbnal kajakat eszik elottunk foleg a reggeli orakban. Fura nyulos ragados magvas kefires valamiket. Testepito lany es kulonleges az etrendje. Eloszor furcsaltuk hogy kepes a folyekony gipszallagu kajat magabakenyszeriteni. De mar harom ev utan semmi fura nincs benne. Edd csak meg elottuk a finom salit! Hadd irigykedjenek! :) 16/L
3/6 anonim válasza:
Csak mondjuk arra figyelj, hogy ne lengje be az egész termet az illata. Nálunk volt egy srác, aki gyakran evett főtt kajákat és nem volt kellemes, ahogy az állott terem szagba még keveredett a kaja szag is.
4/6 Joshy Ca$h válasza:
Szerintem inkább irigykedni fognak. Én mindig több kaját csináltattam anyával, aztán eladtam a kolisoknak:)
5/6 A kérdező kommentje:
Húúh, oké :D Akkor már csak megcsinálni kéne :)
2013. febr. 11. 21:45
6/6 anonim válasza:
Én is szoktam salit vinni suliba műanyag dobozban,mellé meg egy pici üvegcsében salátatöntetet. Engem nem érdekel furán néznek-e rám,volt már hogy tojásos rizst vagy zabkását tettem és azt ettem a szünetben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!