Mit csináljak ha korog a hasam?
Figyelt kérdés
Amikor nagy csend van a teremben alig bírom ki, hogy ne korogjon a hasam.Nem a gyomrom, hanem a beleim.
Rajtam kívül senki más nem szokott órán emiatt aggódni.
Nagyon gáz lenne??
2013. febr. 10. 18:58
1/10 A kérdező kommentje:
nem tudtam jobb helyre írni, úgy hogy bocsánat
2013. febr. 10. 18:59
2/10 Joshy Ca$h válasza:
Nem gáz, csak ne eregess pingvineket:)
4/10 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy te gondot csinálsz-e belőle, és hogy milyen emberekkel vagy körülvéve. Én is jártam már így, a barátaim is a csoportból, mi ilyenkor ált. elkezdtünk nevetni, hogy ez nem lehet igaz :) Persze próbáltuk elfojtani a nevetést, hogy ne legyen zavaró, de vigyorogtunk rendesen. Mindegy volt, melyikőnk csinálta.
5/10 anonim válasza:
próbáld ki azt, hogy mikor érzed hogy korogni fog a hasad, behúzod, és addig úgy tartod, amíg korog :D
6/10 anonim válasza:
vagy próbáld ki hogy eszel............
7/10 anonim válasza:
Evés az segít a korgó gyomron.
8/10 A kérdező kommentje:
Miben segít az ha behúzom?
komolyan ilyen hülyének néztek??nem attól korog, hogy éhes vagyok, írtam is hogy nem a gyomrom korog.azt magamtól is tudnám hogy ennem kell
2013. febr. 11. 15:53
9/10 anonim válasza:
te szerencsétlen, én is azt szoktam , nem hülyeségből írtam, akkor meg halj meg, nem tudok jobbat, akkor senki nem fogja hallani, sőt korogni sem fog, mennyirejóóó:)
10/10 A kérdező kommentje:
nem is neked írtam
komolyan kérdeztem
2013. febr. 11. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!