11/20 anonim válasza:
Egész jók. Biztosan sokat fogsz még fejlődni, de látszik, hogy biztos kézzel dolgozol, ami nagyon jó alap!
12/20 anonim válasza:
Szépek lettek, így tovább! Én ugyan nem szeretem a dobostortát, hideg is kiráz tőle, de ettől függetlenül nagyon szépek lettek!
13/20 anonim válasza:
Nagyon szepek lettek,ha van idöd leirnad ezt a könnyü turotorta receptjet?Elöre is kösz.
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. febr. 10. 17:13
15/20 A kérdező kommentje:
Nagyon igyekszem, csak nehéz igy gyakorlat hiányában, meg, hogy nem látom, hogy mit hogyan csinálnak a cukrászok..
2013. febr. 10. 17:19
16/20 anonim válasza:
Ne aggódj! Én hobbicukrász vagyok, és a youtube-ról, meg külföldi weboldalakról tanulok. Szerintem nagyon sok mindent lehet elsajátítani így. Neked van érzéked hozzá, hogy szépen alkoss!
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolso! :) Jol esik a biztatás! Igen én is szoktam nézegetni a videokat, csak ott olyan könnyünek tünik minden, mikor viszont kiprobálom, akkor már kicsit nehezebb..:)
2013. febr. 10. 17:24
18/20 doboszoli válasza:
Ha a tartalma is olyan igényes mint a külleme, (értsd: nem az "egyen" vajkrémes piskóta) jó úton haladsz, gratulálok!
19/20 anonim válasza:
Jól néz ki a fehér. De cukrász szemmel mint én ahogy nézem a dobos torta borzalmas már ne haragudj :)
20/20 A kérdező kommentje:
Miért borzalmas? Akkor mutass egy képet, hogy a tied hogy néz ki!?
2013. júl. 19. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!