1/2 anonim válasza:
Én egyetértek a cikkben leírtakkal.
Sajnos időnként hisztériásan nekitámadnak néhány élelmiszernek, utána kiderül, hogy nemhogy nem káros, hanem egyenesen létfontosságú a szervezetünk működése szempontjából.
Amikor fiatal voltam, a spenót volt a favorit, mert "sok vas van benne", aztán rájöttek, hogy olyan kötésben, hogy nem épül be a szervezetbe.
Ugyanez volt a mangalica hússal, szalonnával és zsírral is - most meg győzd megfizetni.
Az én nagyapám hentes volt, azt sem tudta, mi az a koleszterin, hízókat tartott és vágott, és természetesen nem vegetáriánus étrenden élt. Százéves korában temettük el.
Itt ezer évig nem hülye emberek laktak:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!