Hogyan étkezzek 3000 forintból legalább 20 napig egészségesen?
Figyelt kérdés
A szüleim nem tudnak támogatni és a diákhitelt márciusban küldik adminisztrációs okokból. Hatalmas káoszt okozva ezzel az életemben. 40 ezer fttól esek el és a lakbért is ki kell fizetnem. 3000 forintom lesz ételre.
Van egy ingyenkonyha is de nem tudom milyen ételeket adnak ott, meg félek, nehogy elkapjak valamit a hajléktalanoktól szóval szívesebben vennék alapanyagokat, csak nem tudom mit.
2013. febr. 7. 18:56
41/41 anonim válasza:
40-es, nem mondod? Ha a szülei ennyire rosszul állnak anyagilag és a kérdezőnek sincs keresete, mellesleg ahogy írta, albérletben lakik (nyilván mert nem helybéli), akkor azért szociális alapon, ha nem is azonnal, de pár hónapon belül be lehet költözni a koleszba. Engem is így vettek fel anno. Ja meg a tanulmányi átlag is számít azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!