Hogyan étkezzek 3000 forintból legalább 20 napig egészségesen?
A szüleim nem tudnak támogatni és a diákhitelt márciusban küldik adminisztrációs okokból. Hatalmas káoszt okozva ezzel az életemben. 40 ezer fttól esek el és a lakbért is ki kell fizetnem. 3000 forintom lesz ételre.
Van egy ingyenkonyha is de nem tudom milyen ételeket adnak ott, meg félek, nehogy elkapjak valamit a hajléktalanoktól szóval szívesebben vennék alapanyagokat, csak nem tudom mit.
A neten nem tud spórolni, annak havidíja van, gondolom az albival együtt azt is fizeti.
Amúgy kicsit kamuszaga kezd lenni a dolognak.
Baros videókról: van egy Bartos Cs. István nevű homeless, aki undorító dolgokat fogyaszt és talán fogyatékos is az ember, egy biztos van baja rendesen.
https://www.youtube.com/watch?v=gqNM02FVzMY
Pár hülyegyerek rátalált, felveszik és a netre rakják a faszit, akinek komoly "rajongó" tábora van már.
Hahó Kérdező!
Légyszíves írd meg hol élsz,hogy tudjunk Neked segíteni!
Sokkal több pénzből élek, mint te, mégis rendszeresen dolgozom főiskola mellett. Nekem sem a lopás, hanem a munkavállalás jutna eszembe elsőként ilyen helyzetben.
A másik, talán beköltözhetnél kollégiumba, sokkal olcsóbb, mint egy albérlet, nincs rezsi sem és az internetért sem kell külön fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!