Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan étkezzek 3000 forintból...

Hogyan étkezzek 3000 forintból legalább 20 napig egészségesen?

Figyelt kérdés

A szüleim nem tudnak támogatni és a diákhitelt márciusban küldik adminisztrációs okokból. Hatalmas káoszt okozva ezzel az életemben. 40 ezer fttól esek el és a lakbért is ki kell fizetnem. 3000 forintom lesz ételre.

Van egy ingyenkonyha is de nem tudom milyen ételeket adnak ott, meg félek, nehogy elkapjak valamit a hajléktalanoktól szóval szívesebben vennék alapanyagokat, csak nem tudom mit.

2013. febr. 7. 18:56
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

A neten nem tud spórolni, annak havidíja van, gondolom az albival együtt azt is fizeti.

Amúgy kicsit kamuszaga kezd lenni a dolognak.

Baros videókról: van egy Bartos Cs. István nevű homeless, aki undorító dolgokat fogyaszt és talán fogyatékos is az ember, egy biztos van baja rendesen.

https://www.youtube.com/watch?v=gqNM02FVzMY

Pár hülyegyerek rátalált, felveszik és a netre rakják a faszit, akinek komoly "rajongó" tábora van már.

2013. febr. 8. 12:28
 32/41 anonim ***** válasza:
huhh,ez lehetetlen sajnos 3000ft-ból 20 napig :(
2013. febr. 8. 12:58
 33/41 anonim ***** válasza:

Hahó Kérdező!

Légyszíves írd meg hol élsz,hogy tudjunk Neked segíteni!

2013. febr. 8. 13:20
 34/41 anonim ***** válasza:
Ne erőlködj. Kamu az egész! Jókat röhög magában, hogy mennyien bevettük a sztoriját.
2013. febr. 8. 17:03
 35/41 A kérdező kommentje:
bocsi, itt vagyok, de meg fogom oldani, veszek 10 kg rizst meg virslit meg tojast, vitaminom meg vab
2013. febr. 10. 01:31
 36/41 A kérdező kommentje:
egyebkent budapesten vagyok es telefonrol irok de nem fogom emiatt eladni. annyira nem gaz a helyzet hogy eletmodot valtsak, max keregetek, de ez nekem is kellemetlen ezert nem akarok magamrol informaciot kiadni
2013. febr. 10. 01:36
 37/41 A kérdező kommentje:
tegnap neztem 200ft egy kilo rizs a tescoban
2013. febr. 10. 01:37
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Szóval annyira nem gáz a helyzet, hogy változtass az életmódodon, de a lopás, mint opció azért simán felmerül benned. Gratulálok! Jól teszed, hogy nem fogadod el azok segítségét, akik itt felajánlották neked, mert nem vagy rá méltó.
2013. febr. 10. 14:06
 39/41 anonim ***** válasza:

Sokkal több pénzből élek, mint te, mégis rendszeresen dolgozom főiskola mellett. Nekem sem a lopás, hanem a munkavállalás jutna eszembe elsőként ilyen helyzetben.

A másik, talán beköltözhetnél kollégiumba, sokkal olcsóbb, mint egy albérlet, nincs rezsi sem és az internetért sem kell külön fizetni.

2013. máj. 15. 16:28
 40/41 anonim ***** válasza:
Az nemúgy megy, hogy hipp-hopp az ember beköltözik koliba. Általában a koleszok tele vannak, itt-ott akad 1-2 hely, viszont vagy nagyon jó ismerősnek kell lenni, hogy benyomjon vagy valamilyen szociális alap, pl az nem fog koliba kerülni aki az adott városban lakik, vagy közel a városhoz.
2013. máj. 15. 17:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!