Hogyan étkezzek 3000 forintból legalább 20 napig egészségesen?
A szüleim nem tudnak támogatni és a diákhitelt márciusban küldik adminisztrációs okokból. Hatalmas káoszt okozva ezzel az életemben. 40 ezer fttól esek el és a lakbért is ki kell fizetnem. 3000 forintom lesz ételre.
Van egy ingyenkonyha is de nem tudom milyen ételeket adnak ott, meg félek, nehogy elkapjak valamit a hajléktalanoktól szóval szívesebben vennék alapanyagokat, csak nem tudom mit.
hol laksz???
amúgy meg menj el pékségekbe és kérdezd meg, hogy nincs e valami maradék, mert akkor te szívesen elfogadnád
napi 150ft-od van szóval heti 1050ft
ebből kilo zabpehely 350ft ez reggelinek elég 7napra felfőzöd vízzel, laktató étel
marad 700ft ebből 1kg rizs 200ft elég 7napra
marad 500ft
ebből 5db tojás 150ft(piacon 30ft/db) ez mehet 5 napon keresztül főtt/tükörtojás rizs mellé vagy ráütöd a rizsre
vitaminnak mellé sült hagyma kb 100ft így marad még 250ft-od ebbél 1kg liszt 150ft, élesztő 50ft ebből sütsz kenyeret vacsorának jó itt marad 50ft-od talán 4-5 kisebb mandarin kijön belőle zabkásához reggelire jó
többi nap reggeli ugyanígy itt is marad 700ft-od
itt csinálhatod úgy h veszel tésztát-pl spgaetti jól néz körül 120ft-ért van hogy már kapszt ehhez paradicsomkonzerv 2db 80ft
így még marad 500ft-od
vacsorához ugyanígy süss kenyeret liszt, élesztő kb 200ft még marad 300ft-ebből 2kg burgonya
Hol laksz?
Hozzám is jöhetnél párszor enni.
Sőt,ha nem sértelek meg vele,akkor másnapos pékárut,finompékárut szívesen adok Neked.Ehhez én is ingyen jutok hozzá.
Mi az a bartos videó?
És miért nem válaszolsz semmit arra, amiket írtunk neked???
Jó kérdés. Valóban miért is nem válaszol semmit?
:D
Eszembe jutott, egy jó évvel ezelőtt volt hasonló kérdés, amiben péntek estétől hétfő reggelig kellett volna 1-200 Ft-ból megoldani a kaját.
Amikor itt valaki felajánlotta, hogy írja meg priviben a számlaszámát és küld neki egy ezrest, attól kezdve eltűnt a kérdező, a felajánló is hiába szólongatta.
Vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!