Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeretitek a csirkepörköltet...

Szeretitek a csirkepörköltet mivel eszitek? Nokedli, tészta? Mi lesz nállatok a kaja? ;D 19/L

Figyelt kérdés

2013. jan. 27. 10:32
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

csirkepörkölt a kedvencem, nálunk is az van ma

amúgy nokedli

2013. jan. 27. 15:24
 22/27 anonim ***** válasza:

Kérdezted, hogy lesz-e ebédre husileves.

Nem nagyon vagyok leveses, ezért ma azt kihagyom! :))))

2013. jan. 27. 16:35
 23/27 anonim ***** válasza:
Szeretem, nokedlivel szoktam enni, plusz tejföllel. Ma zöldséges-sonkás rizst ettem.
2013. jan. 27. 17:29
 24/27 anonim válasza:
nokedlit főztem pörkölttel:D
2013. jan. 27. 19:48
 25/27 anonim ***** válasza:

ma nálunk is pörkölt volt, mert tegnap vettem a piacon 2 egész csirkét, abból csinálok ételt a családomnak:)

tegnap volt húsleves, rizs sült csirkecombbal és mellel, vacsorára pedig töpörtyű volt friss kenyérrel

mára csináltam pörköltet elvileg nokedlival lett volna, csak krumplit kértek hozzá, ezért azt csináltam hozzá:) meg kenyérlevest fokhagymás kenyérkockával, sütöttem málnalekváros sütit is

amúgy a pörköltet ezekkel szoktuk enni

tarhonya, krumpli, rizs, nokedli, kagylótészta, tökfőzelék, majoranná krumplifőzelék

a csirkéből csináltam még hagymás májat lesütve zsírbam csontleves lesz még a nyakból egyik nap, hájat kisütöttem abból majd vmilyen sütit csinálok:)

2013. jan. 27. 22:43
 26/27 anonim ***** válasza:
Csak nokedlivel eszem meg. Volt már, ahol krumplival kínálták, de mondtam, hogy köszönöm, nem kérem. Amúgy sem eszek meg semmi olyan pörköltöt, amihez főtt krumpli illik, mert utálom (pl. birka, marha), magában meg nem eszek pörit. Ezekhez nekem nem illik a nokedli, a tészta meg szerintem nem pörkölthöz való. Magyarul csak és kizárólag a csirkepörköltöt vagyok hajlandó megenni és csak is nokedlivel. Kérdezted, hogy mi lesz a kaja: ma ebédre nálunk brokkoli krémleves volt, és paella.
2013. jan. 28. 00:00
 27/27 anonim ***** válasza:
Én rizzsel, kenyéreel, uborkával eszem :)
2013. jan. 28. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!