Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Norvégiába mennyibe kerül az...

Norvégiába mennyibe kerül az étel? (többi lenn)

Figyelt kérdés

sziasztok nem tudom jó kategória e ,de arra lennék kíváncsi hogy ha kimennék Norvégiába mennyibe kerül a kaja ?

üdítők ,szendvicsek ,pizza ,kenyér ,+ úgy az alap élelmiszerek ?

válaszokat előre is köszönöm :D

2013. jan. 18. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
3-szorosa az itteninek persze ott a fizuk is jobbak.
2013. jan. 18. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Az élelmiszer a boltban 2-3x annyiba kerül, mint itt, attól függ mi. Sok halféle olcsóbb, de pl. a tejtermék, stb. drágább jóval. Nyilván az ottani fizukhoz igazodik.

A gyorskajálda is kb. 3x annyi, az étterem jóval több. Egy szimpla ebéd/vacsi egy főre is lehet 30ezer körül. Egy kínai kajáldában is könnyű otthagyni egy tizest (nem viccelek).

2013. jan. 18. 21:28
 3/5 A kérdező kommentje:
akkor pl ami itthon vannak kész szendvicsek (benzinkúton )500ft ott 1500? + a tej nem 200 ha nem 600? minden 3x annyi ,az durva legalább is nekem ha pl odamennék nyaralni nem mint, ha eljutnék oda csak ismerősnek az ismerőse van kinn ésaz mondta ,hogy K.drága minden csak azt nem kérdeztem ,hogy mennyi, de akkor ezek szerint tényleg K.drága :)
2013. jan. 18. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

Igen tényleg k.a drága :)

Amúgy én voltam ott nyaralni, onnét mondom ezeket az árakat. Svédország, Dánia jobb, ott max. kétszeresek az árak.

Amúgy én Németországban élek, és itt is normális, hogy egy szendvics 2.5 euró, benzinkutakon meg 3.5 :D

2013. jan. 18. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Én itt élek. Brutál árak.1 kiló kenyér 800 FT Felvágottak pár szelet megint csak ennyi, és még sorolhatnám. De tényleg a fizetések is mások.
2013. jan. 19. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!