Hogy bír valaki a McDonaldsba enni?
Nemrég bementünk a szombathelyibe, de ott olyan iszonyat büdös volt, hogy teljesen elment az étvágyam, ezért gyorsan ki is jöttünk.Tömény lábszag volt. Vagy valami hasonló.
A kaja meg teljesen egészségtelen. És nagyon hizlal.
Szoktatok Ti ott enni?
A marhák egyébként jobban szennyezik a környezetet, mint az autók. Konkrétan az amit kiszarnak, mert tele van metán gázzal.
Nem az a gondom, hogy valaki néha Mekis kaját eszik, de én nem ennék abból rendszeresen. Lehet, hogy finom, de az a sok ízesítőszer, aroma stb. Nem maga a kaja íze.
De azt eszik, amit akar. És tényleg hízlal, hiszen Amerikába sokan csak gyorskaját esznek, és ott van a legtöbb elhízott ember.

"A marhák egyébként jobban szennyezik a környezetet, mint az autók"
Az lehet, de mennyi az arány? Nem hiszem, hogy annyi szarvasmarha van a világon, mint autó.
Nem az számít, hogy mennyi van.
Egyébként a Discoveryn láttam róla egy filmet.

"Nem az számít, hogy mennyi van."
Szerintem azért az autópályán több COˇ2 keletkezik, mint 5db tehénből CHˇ4.

Rendben van, hogy te szeretsz mekiben enni és véded az álláspontodat, de mint laikus, azzal ne mondd azt, hogy hülyeség, hogy az ipari(!) méretű marhatastás nem járul hozzá az üvegházhatás fokozódásához.
Egy biokémia hallgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!