Hogy bír valaki a McDonaldsba enni?
Nemrég bementünk a szombathelyibe, de ott olyan iszonyat büdös volt, hogy teljesen elment az étvágyam, ezért gyorsan ki is jöttünk.Tömény lábszag volt. Vagy valami hasonló.
A kaja meg teljesen egészségtelen. És nagyon hizlal.
Szoktatok Ti ott enni?

"...De én valahol azt hallottam, hogy valaki 1 hónapig csak Mekis vagy valami hasonló kaját evett, és csak ott evett, és belehalt, vagy belebetegedett (valami hasonló)..."
Hogy ez mekkora ökörség!... 8-o
Legalább ennyire igaz az is, hogy "a kóla még a vasat is szétrágja, kilyukassza a gyomrod"...
Szerencsétlen gyerekeimet ezzel sokkolta az egyik kretén tanáruk 10 éves korukban, teljes pánikban voltak, mert amúgy imádják a kólát (gyerekkoromban én is szerettem és lám semmi bajom!)...
Na, erre egy pohárba kólát tettem és beledobtam nekik egy vasszöget : nézzük csak meg, mi az igazság???
Hetekig vártunk, de a vasszögnek semmi baja nem lett!
Nem tudom, ezeket a baromságokat kik találják ki???... Nagyon pihent elmék lehetnek...
Nyugodtan ehet valaki hónapokig is kizárólag McDonalds-kaját, semmi baja nem lesz! :D
(Bárcsak lenne annyi pénzem, hogy naponta 3x Mc-salátákat ehetnék és sajtburgert hozzá!)

"...Szóval én azóta nem bírok ott lenyelni egy falatot sem, amióta az osztálytársam mesélte, hogy egérszar volt a hamburgerében..."
Na, ezt sem tudom elhinni, ez is csak egy kamu-mese...
Aki volt már McDonaldsban, az pontosan látja a hamburger elkészítését, mert a Vevők szeme láttára készítik : a polc túloldalán a zsemlébe teszik a húst+salátát+sajtot+mindenfélét és azonnal becsomagolják, majd a polcra teszik, ahonnan felkapja a kiszolgáló és a Vevő tálcájára teszi.
Ha 1 egérnek is lenne esélye ebben az őrült kapkodásban belebújni a csomagolópapírba és beleszarnia a hamburgerbe, annak Nobel-díj jár. :D
(A kedves osztálytárs valószínűleg azért talált ki valami undorító mesét, mert rohadt éhes volt és valamivel rá kellett venni a hamburger-zabálót, hogy sürgősen tegye le a kaját. Ezután ő jóízűen megette a hambit!)

iszonyat gáz amit írt valaki h érezte az egérszar szagát :D
még életébe egérszart nem látott mert:
ad1: a húsba észre nem veszi az egérszart
ad2: az egérszarnak nem lehet érezni a szagát(legalábbis 1 db-ét),pláne belesütve
ad3:ha netalántán látnál rajta,simán köménynek nézed,ugyanis úgy néz ki
ennyi erővel kolbászt se egyél,mert tele van egérszarral,mármint köménymaggal :D
ja és kenyeret se vegyél,mert abba bőven van,a többi élelmiszert meg se emlitem..

"Na, erre egy pohárba kólát tettem és beledobtam nekik egy vasszöget : nézzük csak meg, mi az igazság???
Hetekig vártunk, de a vasszögnek semmi baja nem lett! "
Nem egy pohárba kell belerakni, mert abból kimegy a szénsav. Dobd bele egy falkonba és zárd be! Akkor el fog tűnni.

kb hetente szoktam Mekiben enni és én nagyon szeretem:)
imádom a sült krumplit, a chicken nuggets-et és az eper öntetes fagyit és az ínyenc grillcsirke szendvicset:)
ja és nem vagyok kövér, 25ös farmert és xs-es ruhákat hordok :) 18/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!