Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Találtatok már ételben oda...

Találtatok már ételben oda nem "illő" dolgot?

Figyelt kérdés
joghurtból hajcsomót húztam ki..
2009. aug. 27. 17:20
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
a menzán mindíg szőrös a csibe !!! olyan apró pici szőrszalak borítjak a borét.
2009. aug. 27. 19:58
 32/41 anonim ***** válasza:
80%
1x vettem 1 zacsit és az volt ráírva hogy MARS. kinyitotam, de csak csoki volt benne :)
2009. aug. 27. 19:59
 33/41 anonim ***** válasza:
66%
ez nagyon nagy XDXDXDXD
2009. aug. 27. 20:14
 34/41 anonim ***** válasza:
75%
Hajat a bolti mákos gubában. Kiszedtem, aztán ettem tovább. Finom volt :D
2009. aug. 31. 16:53
 35/41 anonim válasza:
100%
Szépen eszegettük a chipset és az alján mikor már alig volt valami a zacsiban ott volt 1 megszáradt vagy kiszáradt egér!!!!!!!!ari volt....
2009. aug. 31. 20:19
 36/41 anonim válasza:
100%
Az egér nekem is ismerős zacskós kenyérben döglött egér,meg a kiflibe sütött légy
2010. febr. 2. 15:07
 37/41 anonim ***** válasza:

Mi egyszer vettünk a sparból ilyen budgetes müzliszeletet. Gondoltam megkóstolom...Amikor kibontottam az elsőt, láttam, hogy valami fura pókhálószerű izé van a kis müzliszemcsék között. El se tudtam képzelni, mi az. Aztán végig kibontottam az egészet és akkor láttam, hogy az a valami az egész csokit behálózza és ilyen kis pici rovarok voltak benne :ssss

Aztán egyszer épp krémtúrót ettem és egyszer csak éreztem valami kis szilárd valamit a nyelvemen, kivettem és olyan volt, mint valami körömdarab. Majd' elhánytam magam, közbe igy halálsápadtan szóltam kb anyának, hogy úristen, köröm volt a krémtúrómban! Erre anya is megnézte és közölte velem, hogy az nem köröm, csak valami kis műanyagdarab. Mondjuk engem ez se nyugtatott meg túlságosan..

És persze az ilyen hajszálparty az ebédben nálam is előfordult párszor, legdurvább a gólyatábor volt, ahol egy vörös hajú nő osztotta a menzán a kaját és 3 nap alatt nem volt egy olyan étkezés, ami utn ne panaszkodott volna legalább az évfolyam háromnegyede arra, hogy vörös hajszálak voltak a kajájukban...Én az a 3 nap alatt fogytam legalább 2 kilót xd

2015. aug. 23. 01:59
 38/41 anonim válasza:

Anyukám egyszer búrkifliben egy jó nagy hajszálat talált.

Még szerencse hogy kettétörte. :(

2017. aug. 3. 13:13
 39/41 anonim ***** válasza:

Mi egyszer egy narancslében egy penészes kagylót

Anya német barátai egyszer egy konzervben valami patkány v egérfarkat

anya egyszer süteményben gézlapot

Egyik tanárom egyszer joghurtban lábujjat

Rokonoknál voltunk én meg bátyám még kicsik, anyával apával mentünk. Anya mesélte ezt , szal mi kicsik voltunk, hogy Juli néni főzött borsólevest, csakhogy tele volt kukacokkal. :) Nem tudja, hogy a többiek észrevették-e, és csak illemből nem szóltak, de ők nagyon jóízűen ették, ő meg pecázta ki nekem meg a bátyámnak a kukacokat a szélére, és úgy adta:) Vagy nemtom, lehet amúgy, hogy én még szopiztam, de a bátyámat is még anya etette; nagyon kicsik voltunk. Ja, most hogy így belegondolok, asszem, én még szopiztam, az valószínűbb. :)

na és akkor tehát volt az a konzerves eset, és akkor anya mondta, hogy ők írtak a cégnek, akik küldtek nekik két ládával konzervet kiengesztelésül. És akkor amikor nálunk ez a narancslénél jött elő, akkor írt ő is a cégnek, de már addigra amúgy a kagylót kidobta, mert nem fog egy penészes kagylót őrizgetni, de szal kaptunk mi meg egyládányit belőle. És akkor én ezeket megemlítettem az angoltanáromnak is, és akkor ő mondta, hogy neki ezek után ne küldjenek semmit, neki ezek után attól a cégtől már nem kell semmi:D

2019. jan. 31. 17:17
 40/41 anonim ***** válasza:
*Egyébként az a narancslé már nem élénk narancssárga, hanem halvány pisisárga volt, és ilyen szürke-fekete penészpacák úsztak a tetején. Mamám gondolta kiszolgál, kiöntötte nekem pohárba, amíg én ettem a levest/főzeléket. Így nézem, na mondom, én ezt nem fogom meginni, kiöntöttem a csapba , ő meg ott kiabált, hogy ne öntsd ki, talán még meg is próbálta megakadályozni, de én gyorsabb voltam, meg közelebb a fürdőszobához, mint ő, tehát nem tudott bevágni elém, arra nem emlékszem már, hogy akart-e (bevágni elém, talán igen) és akkor beleöntöttem a csapba; és töltöttem helyette vizet. Bátyámnak is kitöltötte, de ő meg is itta!! Aztán anya amikor hazaért, szétvágta a dobozt, és akkor talált meg benne egy bazinagy penészes kagylót.
2019. jan. 31. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!