Találtatok-e már furcsaságot konzervben, ételben, ételes dobozban (pl. tejföl)?
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 16:13
1/22 anonim válasza:
Én C-vitamin tablettában, kilógott belőle egy hajszál.
Francia salátában egy cigarettacsikket.
Kenyérben pedig egy madzag darabot és egy egeret. Komolyan.
2/22 anonim válasza:
mi kukorica konzervben találtunk pár kukacot... bleee
3/22 anonim válasza:
Drazsés orbit rágóban egy darab damilt.
4/22 anonim válasza:
Utsó vagyok a rágós, de volt még valami: házhoz rendelt sült csirkecombban egy csavart. Jó nagyot.
6/22 anonim válasza:
akkor az én álltalam talált pár miliméteres dörzsi darab a jégkrémes doboz alján, vagy a szintén kb 3 milliméteres vékony acéldrót a szalámiban semmiség.
7/22 anonim válasza:
Tojásban csirkét sorkatona koromban. Konyhás voltam, és egy hatalmas üstben főztünk több száz tojást. Kisvártatva arra lettem figyelmes, hogy a forró lében néhány, majd egyre több pici csirkeembrió úszkált. Szóltam ott valakinek, hogy nini, lehet, hogy gond van ezzel a tojással. De az illetékes megnyugtatott, hogy nem kell vele foglalkozni, és kiadtuk a vacsorázni jövőknek. Én mondjuk nem ettem belőle.
8/22 anonim válasza:
töpörtyűben volt egy szeg amivel átszúrtam a nyelvem :S
9/22 anonim válasza:
mi is találtunk már ezt-azt:
- Kenyérvekniben egy belesült egérfarkincát + egy hátsó lábacskát. ÁNTSZ-hez személyesen ! bevittük, a kenyéren rajta volt a kenyérgyár minden adata, mégsem lett semmi belőle.
- Dobozos tejben pépesre főtt légydarabokat
- fornetti pogácsában hajszálat. Ez jó volt, Mosonmagyaróváron vettünk 40 dgk pogit, a kocsiban vettük észre, hogy két pogi egy nagyon hosszú hajszálra volt felfűzve, 2 másikból "csak" kikandikált a hajszál. Persze, visszavittük, azonnal kicserélték az egész csomagunkat :)
- soroksári auchan grillpultban egy legyet is csomagoltak a grillcsirke mellé
10/22 anonim válasza:
Homokot a Tesco-s pogácsában. Csakúgy ropogott a fogam alatt. Ja, meg kukacokat a virsli végein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!