Találtatok már ételben oda nem "illő" dolgot?
Gyros húson szörszálakat találtam a Westendben a fagyis mellett nem rég nyílt gyrososnál vettem.
Suli büféjében vett szendvicsben talált hajat egyik oszttársam
Saját kajámba szoktam néha hajszálat találni, mert miközben eszek, nincs összefogva a hajam és belepottyan :P
Penész volt egy le nem járt szavatosságú pudnigon, reklamáltam, és kaptam másikat XD
Jaj, olyan jót nevettem! :) Persze undorítóak ezek a dolgok, de azért vicces. A kenyérben bogarasnál kifeküdtem a röhögéstől! :D
Egyébként én is péksüteményekben találtam már ezt-azt, spárgát, hajat...
Pogiban egérszart,kenyérben valaki fikáját,műanyag darabot,zsemlében madzagot!
Tesóm egyik évfolyamtársa az egyetemen pedig egy belülről fekete zacskós kakaóban egy ZOKNIT!!!Na,ez a legdurvább!!
a páromnak(pék) bennemaradt a jegygyűrűje a kenyérben, érdekes módon senki nem reklamált :( ez kb 4 éve volt.
ma hívta a főnök, hogy a pogácsában egy csikk volt, a vevő visszavitte. Most azt kell megtalálni, hogy ki miatt, és hogy került bele. A holnapi napja nem lesz a páromnak kellemes...
a poén, hogy nem dohányzik, de hát ilyenkor ez nem számít, az egész brigád szív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!