Találtatok már ételben oda nem "illő" dolgot?
Menzás kajában, azt hiszem gulyásleves volt tégladarabot, ecetes salátában bogarat, rizsben is szokott lenni kavics.Osztálytársam kajájában menzán köröm volt, de olyan jó nagy :P
Aztán egyszer csináltam csigás szendvicset XDXDXD..jaaj, most sírva röhögök magamon, de akkor nem volt olyan vicces, úgy történt, hogy szedtem a kertben saláta levelet, és leöblítettem a földtől, miután boldogan kajálom a fincsi szendvicsemet, egyszer csak ránézek, és majdnem kettéharaptam agy meztelencsigát, olyan 1-1.5 centis lehetett, azóta nem rakok salátát a szendvicsembe :)
Ha jól emlékszem ennyi, más most nem jut eszembe.
22l
ja, meg persze a klasszikus hajszál, az mindíg nekem jut :) :)
előző 22l
Eszembe jutott még pár : anyukám vett egyszer kukacos tésztát, és már csak akkor derült ki, mikor megfőtt a leves.
Volt már kukacos rizs, meg liszt is a boltban.
Szoktunk elrakni savanyúságot,azt hiszem karfiol volt, vagy paprika, egyszer egy jó nagy hernyó(4-5 centis) úszkát az alján, pedig meg volt mosva alaposan az alapanyag, meg kiválogatva :)
Cseresznye meg meggybefőttben meg mindíg van kis pici kukac, azt úgysem lehet úgy eltenni házilag, hogy ne legyen benne, azzal nem is kell foglalkozni :)
22l
Sulimenzán köröm, utánna láttam hogy a szakácsnő mutatoujja be van kötve :P
Aztán persze a bundás hús bundájában hajtűt (gondolom valami börtönbe készült csakhát a suliban kotott ki)
Aztán az üzletben találtam 1 legyet a mákban, anyum talált madzagot a kifliben, én vasreszeléket a proteinban.Nemtudom ki találta a kekszben anyacsavart, de a nagyim találta a lisztben 1 csavart. kíváncsi vagok hogy paszólnak-e :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!