Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Találtatok már ételben oda...

Találtatok már ételben oda nem "illő" dolgot?

Figyelt kérdés
joghurtból hajcsomót húztam ki..
2009. aug. 27. 17:20
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer sulimenzán emberi körömdarabot a rizsben... egy másik alkalommal meg üvegdarabkákat egy pizzában, egy kajáldában. az előbbi undorító volt, a másik meg ijesztő...
2009. aug. 27. 19:02
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Menzás kajában, azt hiszem gulyásleves volt tégladarabot, ecetes salátában bogarat, rizsben is szokott lenni kavics.Osztálytársam kajájában menzán köröm volt, de olyan jó nagy :P

Aztán egyszer csináltam csigás szendvicset XDXDXD..jaaj, most sírva röhögök magamon, de akkor nem volt olyan vicces, úgy történt, hogy szedtem a kertben saláta levelet, és leöblítettem a földtől, miután boldogan kajálom a fincsi szendvicsemet, egyszer csak ránézek, és majdnem kettéharaptam agy meztelencsigát, olyan 1-1.5 centis lehetett, azóta nem rakok salátát a szendvicsembe :)

Ha jól emlékszem ennyi, más most nem jut eszembe.

22l

2009. aug. 27. 19:19
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

ja, meg persze a klasszikus hajszál, az mindíg nekem jut :) :)

előző 22l

2009. aug. 27. 19:20
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe jutott még pár : anyukám vett egyszer kukacos tésztát, és már csak akkor derült ki, mikor megfőtt a leves.

Volt már kukacos rizs, meg liszt is a boltban.

Szoktunk elrakni savanyúságot,azt hiszem karfiol volt, vagy paprika, egyszer egy jó nagy hernyó(4-5 centis) úszkát az alján, pedig meg volt mosva alaposan az alapanyag, meg kiválogatva :)

Cseresznye meg meggybefőttben meg mindíg van kis pici kukac, azt úgysem lehet úgy eltenni házilag, hogy ne legyen benne, azzal nem is kell foglalkozni :)

22l

2009. aug. 27. 19:30
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Üveges paradicsonlében darazsat és én hü..e rá is haraptam mert üvegből ittam Fuuujjjj most is kiráz a hideg ha rágondolok.
2009. aug. 27. 19:30
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Lisztben madzagot és bogarakat (még mozogtak). Apum egy étteremben a salátában talált egy élő csigát.
2009. aug. 27. 19:34
 27/41 A kérdező kommentje:
Húha,miket írtok!..nem semmi!Szerencse hogy felkevertem kanállal,és úgy tekeredett köré,pfejj de undorító volt! :(((( ha a számba került volna,a lelkemet is kihánytam volna :((
2009. aug. 27. 19:39
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Iskolamenzán haveromnak pók volt a rizsében. Nagyon jól tudtam én, hogy ilyen helyen nem mehet minden rendben, ha nekik 300 forint/ebédért megéri levest, főételt, és desszertet adni. Így az épp arra járó konyhástól megkérdeztem, hogy tud-e magyarázatot adni arra, hogy hogyan került ez a pók a rizsbe? (Hangosan, hogy mindenki hallja)
2009. aug. 27. 19:48
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Sulimenzán köröm, utánna láttam hogy a szakácsnő mutatoujja be van kötve :P

Aztán persze a bundás hús bundájában hajtűt (gondolom valami börtönbe készült csakhát a suliban kotott ki)

Aztán az üzletben találtam 1 legyet a mákban, anyum talált madzagot a kifliben, én vasreszeléket a proteinban.Nemtudom ki találta a kekszben anyacsavart, de a nagyim találta a lisztben 1 csavart. kíváncsi vagok hogy paszólnak-e :D

2009. aug. 27. 19:52
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
ja és különböző kisálatkákat a csokikban. Na és persze a szotyiban folynmatosan talállok fadarabokat és valami tüskés bogyót. 1x vettem csomagolt pisztáciát és a 80% csah a mag kérge volt.szal nemlaktam jól vele.Az osztálytársam kalácsában pedig 6 cm-s drótdarab volt.nálam peig söprű szőr.
2009. aug. 27. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!