Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hölgyeim figyelem! Ki hallott...

Hölgyeim figyelem! Ki hallott már erről az ételről?

Figyelt kérdés
Veszek karajt felszelem, bepanírozom lisztbe és tojásba tepsibe berakom, ráreszelek sajtot és tejjel fellocsolom majd fűszerezem! Hol nézhetném meg ezt a receptet?? Vagy ha valaki pontosítaná akkor megköszönném!
2013. jan. 6. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Ez kicsit hasoló a mátrai borzaskához. Keress rá a neten. Nem pont úgy van ahogy te írtad, de szereintem nagy különbség nincs a kettő között.
2013. jan. 6. 23:04
 2/7 A kérdező kommentje:
szilveszterkor ettem ilyet, és ez nem az a Borzaska! Akkor rákérdeztem hogy készült mert nagyon ízlett de ennyi infót kaptam!
2013. jan. 6. 23:08
 3/7 A kérdező kommentje:
[link] talán inkább ez lenne :)
2013. jan. 6. 23:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem borzaska, annak a panírjába reszelt krumpli kerül.
2013. jan. 6. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vajazd ki a tepsit, alulra reszelt sajt kerüljön, középre a lisztes-tojásos hús, a tetejére megint sajt. Én tejszínnel szoktam felönteni, és csak sót használok fűszernek, mert a sajt íze elég markáns. Ha karajból készíted, akkor 40 percig süsd fólia vagy fedő alatt, majd 20 percig fedő nélkül. 180-190 fokon szoktam sütni. Ha a szósz kicsit hígabb, rizzsel tálalom, ha sűrűbb, akkor krumplipürével. Mi hígabban szeretjük, hosszú évek óta a család nagy kedvence.
2013. jan. 6. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt csirkemmellből szoktam csinálni, lisztbe-tojásba, majd reszelt sajtba panírozom, kivajazott tepsibe teszem egymásra a húsokat, majd leöntött 1 doboz tejföllel. Fólia alatt 1 órát sütöm. Tejszinnel is szoktam csinálni, nem tejjel, sokkal finomabb.
2013. jan. 7. 07:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Jó a link is az elképzelésdhez, és a kiegészítő hsz-ok is.

szerintem vágj bele, biztosan finom lesz.

a panírozásnál fennakadtam egy kicsit, mert nekem az mindig prézlist jelent, de már rájöttem vannak egyéb módozatok is, amit panírnak neveznek.

2013. jan. 7. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!