Miért mondják a kukoricára, hogy hizlal?
mert tele van szénhidráttal
gabonaféle elsősorban, utána zöldség
szerinted miért adják a malacoknak évezredek óta?
Ahogy mondtuk régebben: a disznót is azon hízlalják.
Ma már egyáltalán nem biztos.
Az biztos, hogy ismerős csaj fogyózott, 2 hónapig csak főtt kukoricát és babánt evett, és csodálkozott, hogy nem fogyott!!!! :)))))
De gondolom a mekis kajától is jobban elhíztak volna a disznók, csak az sehogy sem volt gazdaságos se.. :)
Meg, én ma köretként azt ettem. Tésztát, vagy rizst vagy bármit megcsinálni lusta voltam, ez meg csak ott volt. Valamilyen szinten "jobb kajának" számít, mint mondjuk a finomitott cuccok és társai, de hát arra is azt mondják, hogy hizlal, de azt mondjuk meg is értem, hogy a kakaós csiga hizlal, de mondjuk összevetve a kukoricával teljesen más a kettő. :D
Amúgy köszi a válaszokat, ment a zöld!
Természetes, de a keményítő értéke 800.
Tehát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!