Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért mondják a kukoricára,...

Miért mondják a kukoricára, hogy hizlal?

Figyelt kérdés
Zöldség, természetes... És csak nem napi 10 kg-t eszik meg egy ember egy nap.
2013. jan. 4. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

mert tele van szénhidráttal

gabonaféle elsősorban, utána zöldség

szerinted miért adják a malacoknak évezredek óta?

2013. jan. 4. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert buták. Természetesen mértékkel semmi sem hizlal, viszont ha két pofára tömik magukba, még a legártatlanabb dolgoktól is úgy meghájasodnak, mint a disznó.
2013. jan. 4. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahogy mondtuk régebben: a disznót is azon hízlalják.

Ma már egyáltalán nem biztos.

Az biztos, hogy ismerős csaj fogyózott, 2 hónapig csak főtt kukoricát és babánt evett, és csodálkozott, hogy nem fogyott!!!! :)))))

2013. jan. 4. 15:41
 4/5 A kérdező kommentje:

De gondolom a mekis kajától is jobban elhíztak volna a disznók, csak az sehogy sem volt gazdaságos se.. :)

Meg, én ma köretként azt ettem. Tésztát, vagy rizst vagy bármit megcsinálni lusta voltam, ez meg csak ott volt. Valamilyen szinten "jobb kajának" számít, mint mondjuk a finomitott cuccok és társai, de hát arra is azt mondják, hogy hizlal, de azt mondjuk meg is értem, hogy a kakaós csiga hizlal, de mondjuk összevetve a kukoricával teljesen más a kettő. :D

Amúgy köszi a válaszokat, ment a zöld!

2013. jan. 4. 15:47
 5/5 doboszoli ***** válasza:

Természetes, de a keményítő értéke 800.

Tehát..

2013. jan. 4. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!