Miért mondják ezt?
Figyelt kérdés
sziasztok,annyi lenne a kérdésem,hogy sokszor láttam hogy fogyókúra mellett sok diót,mogyorót és ilyen olajos dolgokat,kell enni. annyit kérdeznék,hogy ez miért hasznos fogyókúra mellett? ez tudtommal baromira hízlal nem ?2012. dec. 18. 22:28
1/2 anonim válasza:
1. Egy normális fogyókúrában nem lehetnek egészséges ételek tiltottak. Az olajos magvak rendkívül egészségesek. Például tele vannak omega-3 zsírsavakkal.
2. Nincs olyan, hogy egy étel hizlal vagy nem hizlal. Ha a napi szénhidrát- és kalóriahatárod alatt maradsz, akkor nem létezik hizlaló étel.
3. Ezek az ételek kedvezően befolyásolják a fogyókúrádat, mivel eltelítenek, így nem leszel éhes, csökkentik a vér koleszterinszintjét, gyorsítják az anyagcserét. Szénhidráttartalmuk alacsony, ahogy a glikémiás indexük is. Így aztán a legtökéletesebben illeszkednek egy normális fogyókúrába.
Én a fogyókúrám alatt naponta tömtem magamba a mandulát, tökmagot, diót, és fogytam.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2012. dec. 19. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!