Hogy mondjak le a mc donalds-ról?
Hiába szeretnékl lemondani róla nem tudok, és napi rendszerességgel járok, napi 4-5 ezreket költök el ott.
Egyébként nem vagyok kövér, 52 kg vagyok
De szerintem ezt a sok pénzt értelmesebb dolgokra is eltudnám költeni
Egyszerű: nem mész be többé.
Dohányzás: nem gyújtasz rá többé.
Az emberek elutasítják a legegyszerűbb megoldásokat, és cifra megoldásokat keresnek. De miért?
Menj el dolgozni a MC-be min. 2 hónapra...
Utána úgy megutálod az egészet, hogy nem fogsz olyan gyakran odajárni...
ah oda nm vennének fel plusz ha ott dolgoznék annyi pénzem se lenne mint most :))
amúgy hiába mondod h ne menjek be, akkro is bemegyek, ösztönösen :(
Te is eszel attól ha azt mondaná valaki h ne egyél többet nem???
De valami gyógszer vagy vágycsökkentő nincs ???
te figyi. ha elutasítod az egyetlen jó választ (ne menj be), akkor minek tetted fel a kérdést?
amúgy a másik megoldás, hogy ne vigyél magaddal pénzt.
ha ezt a kettőt betartod, garantálom, hogy nem fogsz menni.
ha meg kifogásokat keresel, akkor meg is érdemled, hogy ilyen baromságra költsd a pénzed.
Napi rendszerességgel jársz oda? 4-5-ezreket költesz el? És csak 52 kg vagy?
Akkor Te belőled él meg a Meki! XD
Alkatra akkor szerencsés vagy! Egészségedre nézve meg évek múlva nem leszel szerencsés.
Ezt a sok pénzt amit minden nap otthagysz egy Mekiben tényleg inkább jobb dolgokra is elkölthetnéd.
Lemondani nem muszáj, bár azért jó lenne.
De mondjuk csökkentsd le a napi látogatást, mondjuk 1 héten 1-re. Aztán később két héten 1-re. Aztán majd havi 1x látogatásra.
És aztán meg vegyél értelmesebb dolgokat a pénzből.
Mondj le róla! Akarat és elhatározás kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!