Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy mondjak le a mc donalds-ról?

Hogy mondjak le a mc donalds-ról?

Figyelt kérdés

Hiába szeretnékl lemondani róla nem tudok, és napi rendszerességgel járok, napi 4-5 ezreket költök el ott.

Egyébként nem vagyok kövér, 52 kg vagyok

De szerintem ezt a sok pénzt értelmesebb dolgokra is eltudnám költeni

2012. nov. 29. 11:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Egyszerű: nem mész be többé.

Dohányzás: nem gyújtasz rá többé.

Az emberek elutasítják a legegyszerűbb megoldásokat, és cifra megoldásokat keresnek. De miért?

2012. nov. 29. 11:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
hát apukám most szemét leszek, de én irigyellek nagoyn hogy ennyi pénzt el tudsz verni ott naponta. elzúgsz a közértbe, piacra, satöbbi, veszel kolozsvári szalonnát, friss kenyeret, lilahagymát, házizsírt, meg egy jóféle üveg sört, és odaáig leszel. vagy főz-főzess marhapörköltet, gulyáslevest, bouilabaisset, borscsot, lasagne-t mittudomén annyi jó kaja van a világon, hoghy nemigaz, és ha csak a felét félreteszed, abból is hamar kijönnének jó dolgok, vehetnél belőle valami hangszert, bicajt futócipőt, mittudomén :D
2012. nov. 29. 11:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Menj el dolgozni a MC-be min. 2 hónapra...

Utána úgy megutálod az egészet, hogy nem fogsz olyan gyakran odajárni...

2012. nov. 29. 11:45
 4/12 A kérdező kommentje:

ah oda nm vennének fel plusz ha ott dolgoznék annyi pénzem se lenne mint most :))

amúgy hiába mondod h ne menjek be, akkro is bemegyek, ösztönösen :(

Te is eszel attól ha azt mondaná valaki h ne egyél többet nem???

De valami gyógszer vagy vágycsökkentő nincs ???

2012. nov. 29. 11:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az akaraterő az egyetlen megoldás. De ha te inkább egy nem létező gyógyszert szednél, az gáz.
2012. nov. 29. 11:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Miért ne vennének fel?
2012. nov. 29. 12:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj ki egy igazi amerikai éttermet. Menj oda 1-2 alkalommal a MC helyett. Utána szerintem megváltozik az elvárásod a burgerekkel kapcsolatban :)
2012. nov. 29. 12:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

te figyi. ha elutasítod az egyetlen jó választ (ne menj be), akkor minek tetted fel a kérdést?

amúgy a másik megoldás, hogy ne vigyél magaddal pénzt.

ha ezt a kettőt betartod, garantálom, hogy nem fogsz menni.

ha meg kifogásokat keresel, akkor meg is érdemled, hogy ilyen baromságra költsd a pénzed.

2012. nov. 29. 13:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne hasonlítsuk azt össze, hogy ösztönösen eszünk meg hogy ösztönösen bemegyünk a mekibe, mert míg az első létszükséglet ésmeghalnál, ha nem ennél, a második csak megszokás és lustaság dolga. Lusta vagy elmenni a boltba és venni normális kajákat, 5000 ft-ből én hetekig tudok enni, mert megveszem a kolbászt stb-t és az egy csomó evésre elég.
2012. nov. 29. 13:06
 10/12 anonim ***** válasza:

Napi rendszerességgel jársz oda? 4-5-ezreket költesz el? És csak 52 kg vagy?

Akkor Te belőled él meg a Meki! XD

Alkatra akkor szerencsés vagy! Egészségedre nézve meg évek múlva nem leszel szerencsés.

Ezt a sok pénzt amit minden nap otthagysz egy Mekiben tényleg inkább jobb dolgokra is elkölthetnéd.

Lemondani nem muszáj, bár azért jó lenne.

De mondjuk csökkentsd le a napi látogatást, mondjuk 1 héten 1-re. Aztán később két héten 1-re. Aztán majd havi 1x látogatásra.

És aztán meg vegyél értelmesebb dolgokat a pénzből.

Mondj le róla! Akarat és elhatározás kérdése!

2012. nov. 29. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!