Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen ételt főzzek a családna...

Milyen ételt főzzek a családnak hogy abból a kisfiam is ehessen?

Figyelt kérdés
Kisfiam elkapott valami vírust és most diétáznia kell. Tej, Tojás, húsmentes diéta. Milyen recepteket ajánlotok, ami a családnak is jó és a kisfiam is tud enni belőle?
2009. aug. 26. 09:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Hirtelen sajnos nem jut ilyen az eszembe. Szokásos diéta alatt főtt krumplit, főtt répát szoktam enni. Ha már pár nap eltelt és jobb a gyomrom, sima főtt húst, de nálatk ez nem lehetséges. Csinálj esetleg rántott levest, az jó a diétához is és ti is tudtok enni. Viszont főételt nem tudok. "Desszertnek" ehettek reszelt almát, darált keksszel. Én a diétában ezt szerettem csak :D
2009. aug. 26. 09:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Főzelék keményítővel, nem pedig rántással vagy habarással sűrítve. Rizibizi.
2009. aug. 26. 09:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Krumplikása pirítotthagymával
2009. aug. 26. 10:20
 4/4 anonim ***** válasza:
tej helyett lehet szójatej rizstej zabtej stb. nekem tejmentesen kell tartani a lányomat. Használj tofut szójagranulátomot különféle kiszerelésben van pl. darált hus helyetessitő is az enyémek imádják :)) Kriszta
2009. aug. 26. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!