Megeszitek azokat az ételeket, amiket mástól kaptok?
Én megeszem anyukám, mamám főztjét, ha máshoz megyek, ott is eszek, persze feltéve, hogy szeretem. Ha mondjuk lencse, vagy rakottkrumpli van, akármennyire tukmálja rám, nem fogom megenni, ő sem szeretné, hogy elkezdjek előtte öklendezni. Gondoljatok bele! Ha főztök valamit, azt másnak kín-keservesen kéne megenni, ha nem szereti. Ennyire gonoszak lennétek? Nem hiszem.
Meg azt sem szeretem, ha tőlem kunyerálnak szendvicset az osztályban, viszont ha nem kérem, szívesen odaadom másnak. De én sohasem kérek mástól, nem is tudok rá mondani példát, hogy előfordult volna ilyen eset. De ha pogácsával, vagy keksszel kínálnak, azt sem mindig fogadom el. Annak a a híve vagyok, mindenki azt egye, amije van, teljesen felesleges ezt a színészkedést folytatni, hogy akkor most mikor fog visszakínálni, mivel fog, ízlik-e vagy utálom (de el kell fogadnom, hiszen ő is elfogadta az enyémet múltkor), stb.stb.... Magadnak meg úgysem fogsz olyat venni, amit nem szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!