Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Megeszitek azokat az ételeket,...

Megeszitek azokat az ételeket, amiket mástól kaptok?

Figyelt kérdés
Szülők, rokonok főzicskéznek és ajándékoznak ételeket, de mi csak azt szeretjük, amit mi főzünk, viszont nem akarjuk megsérteni sem az ismerősöket, így ugyan mondjuk, hogy nem kérjük, de akkor is ránk erőltetik. Aztán sajnáljuk kidobni, de nem igazán ízlik. Ti hogy vagytok ezzel?
2012. dec. 26. 18:38
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
54%
Én csak azt eszem meg+ amit én magam csinálok. Anyám főztjét nem eszem meg! Azon kívül mindent! De abból sokat! :D
2012. dec. 26. 19:11
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

Emberek micsoda gondjaitok van!!

Rengetegen éhezenek Magyarországon a kormány miatt ti meg kidobáljátok a méreg drága ételt!!??Ejej :'(

Több száz józan életú ember éhezet éhezik karácsonykor!

2012. dec. 26. 19:19
 13/21 anonim ***** válasza:
94%
PEsze! Épp most ettem meg egy nagy tányér töltött káposztát amit tegnap kaptunk a nagymamámtól!Istenien csinálja.:) Dehogy fogom kidobni vagy valami.Azért adta hogy megegyem. :) Én náluk is meg itthon is ráteszem ugyanugy a pirospaprikát ha arról van szó. Édesanyám is most csinált nekünk egy adag csirkepörköltet,azt is jóizűen megettük!:) Nálunk szokás a családban ha megyünk családi ebédre akkor kap mindenki másnapra belőle..Még a sütiből is kaptunk.
2012. dec. 26. 20:02
 14/21 anonim válasza:
93%
Szerintem annak a hozzászólónak volt igaza, aki az után fűszerezést ajánlotta. Én konkrétan sz*rul érezném magam, ha egy deka kaját a kukába dobnék feleslegesen. Ha nagyon erőltetik azt, hogy vigyetek tőlük, akkor mondjátok azt, hogy tele van a hűtő és csak kidobnátok... ez lenne a kegyes hazugság. Viszont annak semmi értelme sincs, hogy elviszitek tőlük a kaját aztán meg kidobjátok... ha meg eddig ezt csináltátok akkor érezd fosul magad
2012. dec. 26. 20:08
 15/21 anonim válasza:
93%
Nem egészen értem a kérdést... Miért, a boltban nem mástól kapjátok az ételt? Gondolom voltál már étteremben... Ott te főzöd az ételt? Vagy a tóparti büfé lángost? Vagy ha a büfés nem azokkal a fűszerekkel dolgozik amivel te, nem eszed meg amit kifizettél? Ez ugyan az a téma. Azt tanácsolom amennyit csak tudsz egyél meg belőle, a többit meg add annak aki rászorul és szereti. Vagy bármi! De ne dobd a kukába!!!
2012. dec. 26. 22:00
 16/21 anonim ***** válasza:
89%

mi mamámtól nagyon sok ételt szoktunk kapni, lekváros palacsinta, krumpliprósza, különféle sütik, rántott hús, sajt, baconbe tekert csirkemell, töltött káposzta, hurka, kolbász, kocsonya főleg, ha esküvőn vagyunk akkor is kapunk, ha meg barátoknál akkor sütit szoktunk kapni

megköszönöm de mi meg is esszk

miért ne enném meg? csak olya barátaink vannak akikben maximálisan megbízom és tiszták én is szoktam csomagolni nincs ebbe semmi

kukába meg alapból nem dobnám

vagy megköszönöm és elfogadom és negeszem vagy odaadom a kutyának, szomszédnak, rászorulónak vagy megköszönöm de kitalálok valami nem sértő hazugságot és ott hagyom (azért vegyem el az ételüket h aztán majd hazahozzam és kidobjam??? akkor egyék meg ők holnap ebédre azt kész)

amúgy ha ti mentek valahova ott se esztek? hisz a maradékot kapjátok meg szóval kell hogy abból egyetek nem?

2012. dec. 26. 22:55
 17/21 anonim válasza:
94%
Szerintem meg vagyokakilehetek írta le a legjobban! Milyen elvetemültnek kell lenni ahhoz, hogy a teljesen jó ételt kidobja valaki, csak azért, mert neki nem ízlik?? Én már a gondolattól is a sárga föld alá süllyednék. Mi is kajával megrakodva jöttük hazafelé karácsonykor és bár nagyon szeretjük nagyim főztjét odaadtuk az összes rántott húst egy a lakásunk előtt kukázó hajléktalan bácsinak. Nem azért írom le, mert én ettől hű de jó ember lennék, sőt szerintem ez lenne a minimum mindenkitől, aki tele hassal tölthette a karácsonyt. Azonnal neki is látott megenni, öröm volt nézni, hogy milyen jó ízűen falatozik. Megennétek ti is még azt is, ami most nem ízlik, ha egyszer éheznétek! Szerintem szégyen már egy ilyen kérdést kiírni is!
2012. dec. 27. 07:03
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

azt ne tedd meg hogy nem kéred.. szerintem baromira idegesitő, hogy ha tegyük fel jönnek hozzánk vendégek, sütünk főzünk egy rahedli kaját és nem kérnek egy cseppet se és utána meg ránk rohad az egész..

maximum ha nagyon nem izlik akkor oda adod másnak..

2013. jan. 2. 11:43
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok és én mindig meg eszem, én nekem kevés étel van amit nem szeretek és alapjáraton tényleg udvariatlannak tartom ha valaki nem fogadja el ha kinálják vendégségben.
2013. jan. 2. 11:45
 20/21 doboszoli ***** válasza:
Sajnos, ilyen vagyok, ha egy étel nem ízlik,(volt ilyen magam főzöttel is) nem tudom megenni.
2013. jan. 2. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!