Megeszitek azokat az ételeket, amiket mástól kaptok?
Emberek micsoda gondjaitok van!!
Rengetegen éhezenek Magyarországon a kormány miatt ti meg kidobáljátok a méreg drága ételt!!??Ejej :'(
Több száz józan életú ember éhezet éhezik karácsonykor!
mi mamámtól nagyon sok ételt szoktunk kapni, lekváros palacsinta, krumpliprósza, különféle sütik, rántott hús, sajt, baconbe tekert csirkemell, töltött káposzta, hurka, kolbász, kocsonya főleg, ha esküvőn vagyunk akkor is kapunk, ha meg barátoknál akkor sütit szoktunk kapni
megköszönöm de mi meg is esszk
miért ne enném meg? csak olya barátaink vannak akikben maximálisan megbízom és tiszták én is szoktam csomagolni nincs ebbe semmi
kukába meg alapból nem dobnám
vagy megköszönöm és elfogadom és negeszem vagy odaadom a kutyának, szomszédnak, rászorulónak vagy megköszönöm de kitalálok valami nem sértő hazugságot és ott hagyom (azért vegyem el az ételüket h aztán majd hazahozzam és kidobjam??? akkor egyék meg ők holnap ebédre azt kész)
amúgy ha ti mentek valahova ott se esztek? hisz a maradékot kapjátok meg szóval kell hogy abból egyetek nem?
azt ne tedd meg hogy nem kéred.. szerintem baromira idegesitő, hogy ha tegyük fel jönnek hozzánk vendégek, sütünk főzünk egy rahedli kaját és nem kérnek egy cseppet se és utána meg ránk rohad az egész..
maximum ha nagyon nem izlik akkor oda adod másnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!