Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Megeszitek azokat az ételeket,...

Megeszitek azokat az ételeket, amiket mástól kaptok?

Figyelt kérdés
Szülők, rokonok főzicskéznek és ajándékoznak ételeket, de mi csak azt szeretjük, amit mi főzünk, viszont nem akarjuk megsérteni sem az ismerősöket, így ugyan mondjuk, hogy nem kérjük, de akkor is ránk erőltetik. Aztán sajnáljuk kidobni, de nem igazán ízlik. Ti hogy vagytok ezzel?
2012. dec. 26. 18:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Ilyenkor azt szoktam mondani ,hogy én is főztem és nagyon sok minden megmaradt ,és azt kellene megenni mert nem szeretnék kidobni semmit : Vagy pedig ,hogy még megyünk vendégségbe tovább és ott is kapunk enni. vagy pár napra elutazunk és nem viszünk semmit mert kidobni nincs értelme..
2012. dec. 26. 18:43
 2/21 anonim ***** válasza:
72%

Én szerencsére csak olyan embertől kapok néha kaját, akinek szeretem a főztjét, de amúgy ha az alapanyagok jók benne, akkor után ízesítenék egy kicsit, és megenném.

Ha nem sikerülne egyszerűen átalakítani ízletesre, hát akkor attól függ...

Ha épp éhes lennék, akkor megenném úgy.

Ha meg közben kiderülne hogy nagyon rossz, akkor kidobnám a pi.csába. :)

2012. dec. 26. 18:45
 3/21 anonim ***** válasza:
36%
Ahogy az előző irta. csak annyi ,hogy én hisztis vagyok és ha nem tiszta a konyha akkor nem fogadok el semmit és nem is tudok enni ilyen helyen..a tisztaság alatt az alapvető higéniát értem..
2012. dec. 26. 18:45
 4/21 anonim ***** válasza:
43%
Bocs 1 re gondoltam. ja és nekem az étel kinézete is fontos nem csak az íze..
2012. dec. 26. 18:47
 5/21 vagyokakilehetek ***** válasza:
92%

elkényeztetett jóléti társadalomban élők vagytok.

ha éhes lennél megennéd nem finnyáskodnál.

vannak akik nagyon örülnének neki. akkor fogadd el és add oda annak aki rászorul

2012. dec. 26. 18:57
 6/21 anonim válasza:
65%
felit! mert mindg ojan sokat kapunk.vagy ha nem ízlik akkor rogton kidobjuk agy miis odaadjuk valaki masnak.
2012. dec. 26. 19:01
 7/21 anonim válasza:
65%
Attol függ kitöl kapom. ha olyantól aki jól föz, akkor simán :)
2012. dec. 26. 19:02
 8/21 anonim válasza:
96%
***HÉJJJ!*** Aki nem akarja megenni a kaját ami nem fogyott el az küldje el nekem! :)
2012. dec. 26. 19:02
 9/21 doboszoli ***** válasza:
95%

Természetesen elfogadom, sőt illően megköszönöm, hisz nekem sem esne jól, ha szívesen adnám és visszautasítanának.

A további sorsáról ezután születik döntés.

A "biztos forrásból" érkezettet, ha még ízlik is, simán megeszem. Úgy is jártam már, hogy kaptam pacalpörköltet, (tudják, hogy a gyengém), jól ráizgultam, aztán a bundás kutya járt jól vele... Persze másnap főztem magamnak.

Amúgy jóval többet szoktam ajándékozni, mint kapni, és ez így van jól.

2012. dec. 26. 19:09
 10/21 anonim ***** válasza:

Tágabb családra is főzök, tehát oda viszek, eddig még nem volt panasz, legalábbis nem derült ki hogy kidobták volna a p*csába... barátokat is hívunk, de nem tukmálok rájuk semmit, annyit esznek, amennyi jól esik nekik, nem erőltetek semmit, főleg nem pakolok.

de fordítva is így van, ha mi megyünk barátokhoz, ők is tudják, hogy nincs szükségünk "csomagolásra" bár maximálisan megbízom bennük, van, hogy másnap meg is emlegetem, hogy de finom volt ez vagy az, most is szívesen megenném.

2012. dec. 26. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!