Megeszitek azokat az ételeket, amiket mástól kaptok?
Én szerencsére csak olyan embertől kapok néha kaját, akinek szeretem a főztjét, de amúgy ha az alapanyagok jók benne, akkor után ízesítenék egy kicsit, és megenném.
Ha nem sikerülne egyszerűen átalakítani ízletesre, hát akkor attól függ...
Ha épp éhes lennék, akkor megenném úgy.
Ha meg közben kiderülne hogy nagyon rossz, akkor kidobnám a pi.csába. :)
elkényeztetett jóléti társadalomban élők vagytok.
ha éhes lennél megennéd nem finnyáskodnál.
vannak akik nagyon örülnének neki. akkor fogadd el és add oda annak aki rászorul
Természetesen elfogadom, sőt illően megköszönöm, hisz nekem sem esne jól, ha szívesen adnám és visszautasítanának.
A további sorsáról ezután születik döntés.
A "biztos forrásból" érkezettet, ha még ízlik is, simán megeszem. Úgy is jártam már, hogy kaptam pacalpörköltet, (tudják, hogy a gyengém), jól ráizgultam, aztán a bundás kutya járt jól vele... Persze másnap főztem magamnak.
Amúgy jóval többet szoktam ajándékozni, mint kapni, és ez így van jól.
Tágabb családra is főzök, tehát oda viszek, eddig még nem volt panasz, legalábbis nem derült ki hogy kidobták volna a p*csába... barátokat is hívunk, de nem tukmálok rájuk semmit, annyit esznek, amennyi jól esik nekik, nem erőltetek semmit, főleg nem pakolok.
de fordítva is így van, ha mi megyünk barátokhoz, ők is tudják, hogy nincs szükségünk "csomagolásra" bár maximálisan megbízom bennük, van, hogy másnap meg is emlegetem, hogy de finom volt ez vagy az, most is szívesen megenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!