Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért változott meg a kristály...

Miért változott meg a kristálycukor szemcséje? Ti észrevettétek? Remélem nem káros!

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a szemcse méretére gondolsz az a gyártáskor a cukor oldat hűtési sebessége befolyásolja.Gyorsabban hűl apróbb,lassabban akkor nagyobb.
2009. aug. 24. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát olyan hószerű, nagyobb szemcséjű és nem olyan átlátszó, kristályos fehér.
2009. aug. 24. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért "változott meg" a kristálycukor, mert a boltok a lehető legolcsóbban próbálnak cukrot beszerezni és folyton változik, hogy honnan veszik. A magyar cukorgyárak többségét bezárták. A nagyon jó minőségű kaposvári cukor drága, ezért Ukrajnából, Horvátországból érkezik hozzánk a cukor, de jön francia, meg brazil cukor is, tehát a minőség hónapról hónapra változó lesz.
2009. aug. 25. 07:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen bezárják az itthoni cukorgyárakat, megszüntetik a cukorrépa termelést aztán együk meg a külföldi szart.
2009. aug. 25. 12:43

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!