Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ennyi rudival?

Mit csináljak ennyi rudival?

Figyelt kérdés

Kaptam Mikulásra 20 db tejcsokis túrórudit, ami négy nap múlva lejár. Mivel ennyit nem tudok megenni ilyen kevés idő alatt, arra gondoltam, hogy lefagyasztom.

Le lehet fagyasztani a túrórudit?? :D

2012. dec. 7. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
A legjobbkor kaptad. Állítólag ezzel lehet itthon tartani a magyarokat, akik külföldre kívánkoznak.
2012. dec. 7. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
hát én megtudnék :)
2012. dec. 7. 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Igen, le lehet fagyasztani! Én pl mindig fagyasztva szoktam enni, mert így olyan állaga van mint egy kemény jégkrémnek. Szeretem a hideg dolgokat, szóval a pöttyös fagyottan az igazi. :)
2012. dec. 7. 20:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Add nekem a felét, szívesen segítek :D
2012. dec. 7. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Meg lehetne azt enni. Vagy ha olyan, akkor adhatsz a szomszédnak is, ha olyan a viszony, osztálytársadnak,barátnődnek. 20 db egyáltalán nem sok, könnyen szét lehet osztani. De fagyasztva is megvan egynek
2012. dec. 7. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Nincsenek barátaid, hogy szétoszd vagy mi????

Amúgy persze, hogy le lehet fagyasztani. Már írta valaki, hogy ő is le szokta. Én is szoktam, tényleg kicsit jégkrémszerű lesz, ha jegesen nyalogatod. Persze ki is engedheted, úgy is fini.

2012. dec. 7. 22:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja amúgy elsőnek is igaza van. Én külföldön lakok most, és legszívesebben mind a huszat most benyomnám a számba.
2012. dec. 7. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:

le lehet fagyasztani, de az 20 db 4 napra elosztva nem olyan sok. 5 szerintem simán lecsúszik egy nap. egyébként ha lejár a minősége az nem azt jelenti, hogy akkor azonnal romlott lesz..

angliában pl. a szav idő így van: best before, szóval a legjobb xxx előtt

2012. dec. 8. 03:47
 9/10 anonim ***** válasza:
túró rudis muffin, nyamm!!
2012. dec. 8. 12:40
 10/10 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem lehetetlen feladat, csakhogy a családban senki sem rajong túlzottan a rudikért :P:)

Köszönöm szépen a válaszokat, akkor szerintem lefagyasztom és majd szép lassan elfogyasztom őket :DD

2012. dec. 8. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!