Kaptam Mikulásra 20 db tejcsokis túrórudit, ami négy nap múlva lejár. Mivel ennyit nem tudok megenni ilyen kevés idő alatt, arra gondoltam, hogy lefagyasztom.
Le lehet fagyasztani a túrórudit?? :D
2012. dec. 7. 19:57
1/10 anonim válasza:
A legjobbkor kaptad. Állítólag ezzel lehet itthon tartani a magyarokat, akik külföldre kívánkoznak.
2012. dec. 7. 20:00
2/10 anonim válasza:
hát én megtudnék :)
2012. dec. 7. 20:09
3/10 anonim válasza:
Igen, le lehet fagyasztani! Én pl mindig fagyasztva szoktam enni, mert így olyan állaga van mint egy kemény jégkrémnek. Szeretem a hideg dolgokat, szóval a pöttyös fagyottan az igazi. :)
2012. dec. 7. 20:09
4/10 anonim válasza:
Add nekem a felét, szívesen segítek :D
2012. dec. 7. 20:10
5/10 anonim válasza:
Meg lehetne azt enni. Vagy ha olyan, akkor adhatsz a szomszédnak is, ha olyan a viszony, osztálytársadnak,barátnődnek. 20 db egyáltalán nem sok, könnyen szét lehet osztani. De fagyasztva is megvan egynek
2012. dec. 7. 21:17
6/10 anonim válasza:
Nincsenek barátaid, hogy szétoszd vagy mi????
Amúgy persze, hogy le lehet fagyasztani. Már írta valaki, hogy ő is le szokta. Én is szoktam, tényleg kicsit jégkrémszerű lesz, ha jegesen nyalogatod. Persze ki is engedheted, úgy is fini.
2012. dec. 7. 22:17
7/10 anonim válasza:
Ja amúgy elsőnek is igaza van. Én külföldön lakok most, és legszívesebben mind a huszat most benyomnám a számba.
2012. dec. 7. 22:19
8/10 anonim válasza:
le lehet fagyasztani, de az 20 db 4 napra elosztva nem olyan sok. 5 szerintem simán lecsúszik egy nap. egyébként ha lejár a minősége az nem azt jelenti, hogy akkor azonnal romlott lesz..
angliában pl. a szav idő így van: best before, szóval a legjobb xxx előtt
2012. dec. 8. 03:47
9/10 anonim válasza:
túró rudis muffin, nyamm!!
2012. dec. 8. 12:40
10/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem lehetetlen feladat, csakhogy a családban senki sem rajong túlzottan a rudikért :P:)
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor szerintem lefagyasztom és majd szép lassan elfogyasztom őket :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!