Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Testépítők milyen zabpelyhet...

Testépítők milyen zabpelyhet szoktatok venni?

Figyelt kérdés
Nekem olyan kéne amiből meg tudok enni legalább 100-200 grammot reggelire. A sok csokis cukros nestle termékből 30 grammot alig bírok megenni

2012. dec. 2. 00:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

69%-os, ismerem az élelmiszermérnök képzést.


Szép hogy ezzel felvágsz, én is szoktam a hatás kedvéért, mégis lássuk be: semmit sem tanultál a szénhidrátok, gabonák, tej élettani hatásáról. Semmit a gluténról, lektinekről, fitátokról, a tej Beta (ß)-laktoglobulin (BLG) tartalmáról, Béta-kazomorfin-7 tartalomról, marha inzulin tartalmáról és hatásáról..

És amíg Dr. Biacs Péter a glutént úgy fogja oktatni nektek mint bizonyos esetekben allergén fehérje, és nem mint számtalan betegséget okozó, bármely ember számára potenciálisan káros gabona alkotó addig az ilyen jellegű egyetemi végzettséged csupán az élelmiszer ipar számára tesz szakemberré, de nem lesz kompetens tudásod táplálkozással, egészségmegőrzéssel - és táplálkozás eredetű betegségekkel kapcsolatban. Ehhez külön kell foglalkozni a témával, mert egyszerű orvosok, egyetemi tanárok nagyon ritkán képzettek annyira ezen a téren, hogy átadják neked ezeket az információkat. És ugye addig számodra nem is léteznek.. Mi lett volna ha a Föld geometriájáról se tanultál volna, félnél a szélre merészkedni.

2012. dec. 3. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 anonim ***** válasza:

nem is gondolnád mennyit tanultam anno a gabonáról..

ennyi erővel nem fogyaszthatnánk semmit. a tejet ezért, gabonát azért, a zöldséget amazért, mert vegyszeres stb. a húsról nem is beszélve..

legutóbb ezt a cikket olvastam:

[link]

és megtudhatnánk te milyen képzettséggel rendelkezel?

egyébként te mit szoktál enni?

2012. dec. 3. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 anonim ***** válasza:

A linkelt az 1 darab, '73-as kutatás.


Én nem sokat építek a Corvinusos képzésemre. Az egészségügy, táplálkozástudomány új kutatásait Szendi fordításai, dr. Loren Cordain, Robb Wolf stb. munkáit olvasom általában.


Nem értek egyet azzal, hogy ha egy táplálékunk sem kifogásolhatatlan, akkor már mindegy mit eszünk. Ha olyan világban élünk, hogy többnyire minden szennyezett (bár az élelmiszermérnökök, élelmiszer biztonsági szakemberek pont alkalmasak arra, hogy az élelmiszer szennyezéseket, fertőzéseket kiszűrjék) végső soron marad a fogyasztóknak a biztonságosnak ítélt élelmiszer.

Kérdés, hogy a gluténnal, lektinekkel teli gabonákat, a szaponinokkal, lektinekkel teli és eleve nagy ch tartalmú burgonyát miért ítéljük biztonságosnak?

Kis vegyszer maradvány már része minden ételnek. De ezzel még lehet hogy megbirkózik a szervezetünk, szívbetegség, Alzheimmer vagy elhízás nélkül. A sok szénhidráttal, gabonákkal egyelőre úgy tűnik hogy nem.

2012. dec. 3. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 anonim ***** válasza:

szóval a paleolit táplálkozás híve vagy???

ahhoz inkább nem fűznék semmit.. ráadásul testépítős kérdés, így a szénhidrát mellőzés kivitelezhetetlen..

2012. dec. 3. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:

Van egy Pintér Levente nevű paleós testépítő. Ő szerintem mást mondana erről.

Biztos hogy a lowcarb nem fér össze a testépítéssel? :)

2012. dec. 3. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 anonim válasza:
gyúrósok...
2012. dec. 3. 23:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 anonim ***** válasza:

[link]


hogy az élesztő kelessze a zúzájukat, mi?

2012. dec. 3. 23:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!