Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől avas a tej?

Mitől avas a tej?

Figyelt kérdés
A piacon vettem egy asszonytól tejet és túrót és avas volt. Rosszul voltam tőle. Eddig is tőle vettem és nem volt problémám vele.Szeretnem megkérdezni hogy mitől változót meg ilyen hamar a tej?

2012. dec. 1. 19:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Az avasodás a zsírok változása, oxidációja.

A tejzsír nem avasodik gyorsan, a tej maga sokkal hamarabb megromlik.


Nekem lenne egy tippem, mivel a tej egy igen káros, és egyáltalán nem emberi fogyasztásra kitalált dolog, vagy szimplán mint káros anyagra való most kialakult érzékenység miatt lettél rosszul, vagy megromlott (minden étel megromolhat kivéve a mekis hamburgert).

2012. dec. 1. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!