Baranyi kálmanné kérdése:
Milyen a cigány kenyér?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném meg sűtni mert hallotam hogy nagyon finom.Lecsohoz és tőltőtkáposztához,és liba zsiros kenyérhez is.2009. aug. 18. 15:23
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Hozzávalók:
1 kg liszt
1 mokkáskanál sütőpor, vagy egy csipetnyi szódabikarbóna
só ízlés szerint
A lisztet vízzel - annyi vízzel, hogy egy rugalmas kenyér állományú tésztát kapjunk - sóval, sütőporral elkeverjük, majd a tésztát három négy adagra osztjuk. A tésztánkból lepényt formázunk, és a lisztel sóval megszórt tepsin, sütőben készre sütjük (a sütőben forgatjuk, és mindkét oldalát megsütjük). Sütés közben megszurkáljuk, hogy a gőz ki tudjon jönni belőle.
Nagyon finom:)
3/6 A kérdező kommentje:
kőszi meg fogom csinálni.
2009. aug. 18. 15:56
4/6 anonim válasza:
Hozzávalók:
110 kg cigány (ez egy példánynak fele meg)
5 dl darált retek egy cigány lábáról
1 l köpet
2 kenyér
Jó étvágyat!
5/6 anonim válasza:
Milyen a cigány kenyér?
Lopott :D
6/6 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 03-05 14:54
:D az esti csendben annyira felröhögtem!!!! :D :D
és mennyire igazad van! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!