Mennyibe kerul egy diszno levàgàsa?
Az első válaszoló nagyon jóindulatú, de lövése sincs a disznóvágáshoz.
Pest-m-i árakat tudok írni.
A hízót 550-650 Ft/kg áron meg lehet venni élősúlyban.
Ehhez kell venni rízst, fűszereket, hagymát, fokhagymát, sózott belet, stb. Ezt a hízó súlyára szokták számolni 50Ft/kg maximummal.
A hentes és a segítők nem kerülhetnek többe 10 e Ft-nál.
A füstölésért nem szoktak külön pénzt kérni, ha mégis, akkor a két hátsó sonka, a szalonnák és a kolbász együtt kb. 3-4 e Ft.
Pálinkát vigyetek, és jó mulatást!
Értem már!
Vannak erre szakosodott tanyák, vállalkozások, az interneten elérhetők.
Szerintem az élő disznó ára, plusz 50% a fűszerekre, segítőkre, böllérre, mulatságra. Alaphangon.
Ha kintről jöttök, a füstölés nehezen megoldható, vagy költséges az idő miatt. Kolbász, sajt másnap, a szalonna, sonka 2-3 hét múlva füstölhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!