Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kivették az epém, mit egyek?

Kivették az epém, mit egyek?

Figyelt kérdés

2 hete volt a műtét, most már szeretnék kicsit változatosabban étkezni, de a neten rengeteg a hibás recept. (hiába epés a recept, paprikát vagy akár babot is említ..) Írnátok néhány receptet? Szívesen sütnék sütőzacskóban, de a krumpli-csirkemell-répa triót már unom kicsit. Lehet esetleg csirkemájat enni? Lehet csirkemájat sütőzacskóban sütni? (nagyon szeretem a májat :D )Milyen fűszerezést ajánlanátok? Nagyon nagyon köszönöm a segítségeteket!

(ui: közben én is böngészek, de hátha van saját, jól bevált receptetek)

2012. nov. 21. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még nem vették ki, de van gond az epehólyagommal és a zöldpaprikát én sem bírom, de a csirkemájat sem, rosszul vagyok utána.

Ezt már olvastad? Itt hasznos tanácsok vannak:

[link]

2012. nov. 21. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha kivánod a csirkemájat persze, hogy lehet enni, de ne vidd az elején tulzásba és szerintem mindent ehetsz, ami nem puffaszt, csak legyen zsirmentes.

Engem is operáltak epekõvel, de én a májra nem emlékszem szivesen, mert azt ettem (rántott májat)és ezután lettem rosszul.

Leveseket is készithetsz, én sok fajta zöldségbõl fõztem levest és összeturmixoltam, ja és mellehust föztem bele, nagyon izletes és diétás.

2012. nov. 21. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:
A májat én sem ajánlom, elég nehéz étel. Érdekes, én is egy kb. 10 centis sült hurkadarabtól görcsöltem be! Szerintem módjával sok mindent ehetsz, kivéve a túl zsíros kajákat, és a "k" betűs zöldségeket. (káposzta, karfiol, karalábé stb.)
2012. nov. 21. 17:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

(a linket köszönöm, de már olvastam azt)

Igazság szerint az tudom, hogy miket lehet, miket nem, röviden kb: zsíros, puffasztó, fűszeres nem, hagyma, tej, tojás egyéni tűrőképességtől függ, minden mást lehet próbálgatni. Most még nem akarnék nagyon kísérletezni, de szeretnék kicsit változatosabban enni. A műtétem előtt semmire sem voltam érzékeny, sosem volt epegörcsöm ételektől, azért kellett műteni mert begyulladt a hólyagom és tele volt kővel.

Várok még recepteket, ötleteket! :) Köszönöm!

2012. nov. 21. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!