Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy egyek normálisan?

Hogy egyek normálisan?

Figyelt kérdés

168 centis 49 kilos csaj vagyok, 19 éves.

Fogyóztam, túlzásba estem, nincs menszim sem már, híznom kellene tudom, de nem tudok kialakítani étrendet magamnak, van hogy 2x eszek egy nap stb.. ma pl reggel 6 tol fent vagoyk, 1 kis szelet tortát ettem mert szülinapos van, meg 2 almát, tegnap: 1 tányér hús leves, 2 hús krumplival.

Segítenétek.. nem szeretnék zsírdisznó se lenni... sokan mondják egyek édességet, kenyeret is.. napi 5x egyek és majd ha elértem a kívánt súlyt akkor ráérek visszafogni az édesség evést..de nem tudom mi lenne a jó

2012. okt. 20. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha elkezdesz súlyzós edzést csinálni, akkor ami kis zsír fel is jönne normál kajától, az izomként fog elraktározodni. ( De nem kell attól félned,hogy egy kigyúrt szörnyeteg leszel:D) Ja és ilyen édességeket,fehér kenyeret nem nagyon kéne erőltetni. Persze heti 1-2X belefér, de inkább a kajád a hús,zöldségekre,olajos magvakra,rizsre épüljön.
2012. okt. 20. 13:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem kommentelőzöz.

Egyél párolt rizst, csirke mellből készült vagy pulykamellből készült sült hússal, rántott húsnak is elkészítheted.

Reggelire egyél zabpehelyből készült főtt kását, ez egészséges, nem hizlal, bár te most hízhatsz, úgy értem.

A húsok mellé párolt zöldségeket, vagy durum vagy tönköly búzából készült száraztésztákat, pl. spagettit milánóinak, bolognainak elkészítve darált húsból.

És természetesen napi 5 étkezést feltétlenül javaslok.

Ha egyszerre nem tudsz sokat enni, akkor is jó a többszöri étkezés.

Felvágottakat is egyél csirke-pulyka sonkákat magvas kenyeret is lehet kapni, vagy rozskenyérrel.

Ehetsz tükörtojást a tetején ez is nagyon tápláló.

Édességnek pedig ne tortákat egyél, hanem pl. nudlit, ha szereted, ezt lehet olyat kapni, amit nem kell főzni, csak melegíteni, előtte a zsemlemorzsát kell csak kevés zsiradékon kicsit megpirítani, erre tenni a mélyhűtött nudlit és rázogatva lassú tűzön jól átmelegíteni. Te nyugodtan tegyél rá kevés porcukrot, fahéjjal.

És ami még segíthet, ha nincs étvágyad, kesernyés italokat igyál üdítőként, vagy nem nagyon megcukrozott teát, a keserű íz étvágygerjesztő hatású, úgy tudom.

Jó egészséget kívánok szeretettel !

2012. okt. 20. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!