Szerintetek mit egyek?
Most már elegem van abból,h nem tudok meghízni.16 éves vagyok 165 cm,42 kiló.A nővérem 21 éves 170 cm és 47 kiló.Nincs a családunkban úgy mond teltebb.Anyukám szerint normális,(ért ezekhez) de én elméletileg nem vagyok hajlamos a hízásra.Nem lehetek 42 kiló.! az égre esküszöm h nagyon nagyon nagyon sokat eszem.Amikor megjön,akkor is ,de akkor az a "baj" h gyors az anyagcserém.Vmikor gyors vmikor nem.Milyen kajákat tudnátok ajánlani?
bnőim is midig mondogatják,csont kollekció,meg vigyázunk rád meg szét törsz.de ez annyira rossz..nem az h rosszul esik,ha nem annyira szeretnék teltebb lenni kicsivel.mellem is alig van és nem szeretem ezért magam,tényleg olyan sokat eszek. (de nem bántanak meg vele,csak hülyülnek,lényegtelen)
kérlek segítsetek,h tudnék max több kiló lenni!! milyen kajákat ajánlatok (és már kezdem azt hinni,h ez miatt nincs pasim,meg h ezért nem lesz.:()
mit ajánlotok,miket kéne ennem? segítsétek légyszives! :):(
1. Pasid akkor is lesz, ha nem akarod. :D
2. Lehet, hogy genetikailag kicsi cicire van beállítva a család, ezen a hízás nem biztos, hogy segít.
3. Egyél mindenből többet, az a tuti. Ha meg nem hízol meg, örülj! Ez még mindig jobb, mint nagyon kövérnek lenni.
Van olyan pasi akiknek az ilyen vékony lányok tetszenek ezért inkább ne akarj megváltozni!
Fogadd el magad olyannak amilyen vagy és pasid is lesz.:)
Ilyen az alkatod, és gyors az anyagcseréd, örülj neki, hogy vékony vagy és nem egy mázsa, mert az még rosszabb lenne. Szerencsés alkat vagy, mert ehetsz bármit, nem kell fogyóznod, falhatod a csokit, tortát, fagyit, tejszint. :-)) Úgysem fogsz meghízni fiatalon, majd 40 éves kor körül rakódik rád is gyorsabban, még vigyáznod is kell majd, addig használd ki az előnyeit.
Tudom milyen rossz, én is ilyen voltam, folyton nyaggattak, de egészségesebb is voltam, és ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!