Milyen fűszerekkel ízesítettük ételeinket 1200 körül?
Figyelt kérdés
Ha esetleg honlapcímet adnátok meg, kérlek, hogy csak magyar oldalakat tüntessetek fel! Előre is köszönöm a segítséget.2012. nov. 18. 21:11
1/2 EagleHUN válasza:
Boróka, kömény, majoranna, rozmaring, (vörös)hagyma, fokhagyma(medvehagyma), póréhagyma, (gyömbér)...
Tulajdonképpen ha Amerika felfedezése utáni és a déli, kelet ázsiai, afrikai fűszereket ha kizárod, akkor megkapod kb mik voltak.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2012. nov. 20. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!