Nem tudom mit tegyek. Egyek hajnali fél 2-kor?
Figyelt kérdés
nem tudom eldönteni hogy egyek vagy ne egyek. szerintetek?2009. aug. 14. 01:24
1/11 anonim válasza:
jaaa. egyél. zabáljááál :D:D:D őő szeritem lecsót :D
2/11 A kérdező kommentje:
és nem lesz tőle semmi bajom ha ilyen későn eszek? félek h apum felébred amikor elinditom a mikrót és akkor leordibálja a fejem hogy én mit csinálok hajnali fél 2kor xD bolond vagy fiam? xD
2009. aug. 14. 01:28
3/11 anonim válasza:
Ha éhes vagy, egyél! Én is épp most ittam egy bögre kakaót. Még sosem pipáltam olyat, hogy egy férfi felébredt volna a mikro hangjára. Az én apám mellett robbantgatni is lehetne.
4/11 anonim válasza:
igazigaz. akkor keress valami más olyan ehető dolgot. amit nem kell mikróznod :D
5/11 anonim válasza:
Persze, egyél. Minimum egy töltött lovat küldjél le, de ha finnyás is vagy hajnali fél kettőkor, akkor legalább egy kis töltött káposztát, hidegen. Két adagot készíts, az egyiket apudnak. Ő se tud aludni éhesen.
6/11 anonim válasza:
én is minnyá eszek vmit xD
és nézek vmi filmet mert uncsizok :(
7/11 anonim válasza:
ne egyél, még ha nagyon éhes is vagy...éjjel zabálni a lehető legcinkebb, olyankor a szervezeted anyagcseréje a leglassabb, ha ezt rendszeresíted, számíthatsz jópár kiló plusszra.
8/11 anonim válasza:
honnnan tudja a hasam h este van?
9/11 anonim válasza:
persze egyélhát ha jólesik xDDDD
csak elne hízz mert hajnali 2 kor hajlamos rá az ember xD
apádnak meg mongyad h egyen őis xDDD
vacsorázzatok hajnal 2 kor ;)
nemtudok mitmondani erre :D:D
10/11 anonim válasza:
Velem néha előfordul, hogy felébredek az éjszaka közepén, hogy iszonyúan kívánok valami édeset. olyankor kitámolygok a konyhába egy kis csokiért vagy sütiért és miközben begyűröm, visszatántorgok az ágyamba, és alszom tovább. egyszer anyám pont akkor ment wc-re éjjel, mikor a konyhában matattam csoki után. kérdezte, mit csinálok itt ilyenkor, mondom eszem. erre ő: nem vagy normális. azóta tartok bent a szobámban is csokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!