Mit egyek a mekibe? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
3000 forintból mit kajáljak a mekibe?
én erre gondoltam: big mac menü (mc menü plusz) + 2 sajtburger + panírozott csirkés mcwrap + cézár saláta ezer sziget öntettel + fagyi
2011. aug. 30. 12:41
1/12 anonim válasza:
Hogy bírsz ennyit enni? De ha már dőzsölsz, legyen shake is!
4/12 A kérdező kommentje:
utolsó: igen
első: nem szoktam ennyit ennyi, csak szept 1-én évnyitó, és ilyenkor elszoktunk menni a mekibe és jól bekajálunk
2011. aug. 30. 12:55
5/12 anonim válasza:
úristen, h lehet ennyit enni? :D mondjuk egészségedre, ha nem látszik meg rajtad :d
6/12 A kérdező kommentje:
17/f vagyok, 61kg, és szerencsére nem látszik meg rajtam
de mostmár valaki válaszoljon a kérdésre :D
2011. aug. 30. 13:13
7/12 anonim válasza:
Biztos hogy ennyi minden kifog telni 3000ft-ból?
Big Mac menü: kb. 1200ft
2 sajtburger: 500ft
A wrapot nem tudom :D
Cézár saláta: kb 800-900ft
Öntet: 120-150ft
Fagyi: 250ft
8/12 A kérdező kommentje:
a cézár sali nem annyi, és most nálunk van olyan akció hogy mcmenü pluszhoz adnak 1 mcwrapet :)
2011. aug. 30. 13:16
9/12 anonim válasza:
akkor h a kérdésre is válaszoljak: edd azt ami jólesik :p és hívjál meg engem is ;)
10/12 anonim válasza:
13.14-es vagyok.
Értem :D Akkor egyél annyit amennyi belédfér:) Én is imádom a Mekis kaját,szerintem én is megyek majd oda mert megkívántam...
Kérdező neked meg majd jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!