Csinálnék egy rost-napot, vagy hétvégét, milyen kajákat javasoltok?
Figyelt kérdés
magyarán 1 vagy két napig direktbe csak vagy nagyrészt rostgazdag ételeket ennék, mert így kéne mindig, de nem nagyon sikerül, de egy hétvégét ráfektetnék, hogy izlik-e és egyáltalán mi.
Szóval várok reggeli, ebéd, vacsora vagy akár köztes megoldásokra is rostban gazdag menü és kajaötleteket (persze ha olyannal finomabb, ami nem rostban gazdag és nem hasznos, akkor azt is, ha nem csökkenti a másik rosthasznosítását, de halat nem eszek!)
Köszi!
2012. nov. 10. 08:51
3/3 anonim válasza:
Zöldségfélék párolva (de nem pépesítve!!!): zöldbab, karfiol, karaláb, esetleg répa, cékla. Az uborka és a greapfruit = ez nyersen.
És a házilag készített (facsart) gyümölcslevek: narancs+sárgarépa keveréket imádom, alma, körte, ami van, lehetőleg kevésbé cukros-édes gyümölcsökből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!