Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A libamell mócsingos hús?

A libamell mócsingos hús?

Figyelt kérdés
Márton-nap miatt kérdezem, sok étteremben vannak libamelles ajánlatok, viszont a zsíros, mócsingos húst nem eszem meg. A libamell száraz nagyjából? Sajnos nekem képek alapján nem úgy tűnik... :(
2012. okt. 31. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Semilyen madár melle nem lehet mócsingos!A ropogósra sütött libamellen a bőr és az alatta levő zsír van!
2012. okt. 31. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha a bőrével együtt az alatta levő hájat is leszeded, akkor már szinte ugyanolyan mellehús, mint pl. a csirke, vagy pulykamell.

De kár érte!!! :))))

2012. okt. 31. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Szóval, ha szeletekre vágva tálalják, akkor csak körbe le kell vágnom a zsírt róla?
2012. nov. 1. 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Látni fogod rajta, honnét kell leszedni
2012. nov. 1. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
És a többi, középső része akkor olyasmi, mint a csirke- vagy pulykamell? Egyébként ti finomnak tartjátok?
2012. nov. 1. 20:43

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!