Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyiből lehet megfőzni egy...

Mennyiből lehet megfőzni egy bablevest? Füstölt hússal, csipetkével? Nincs itthon hozzá semmi.

Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Hogy érted? Mennyi ideig?

Vagy mit tegyél bele? Kolbász, virsli, krumpli.

2012. okt. 27. 18:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem mennyi pénzből? Mik a hozzávalók és mennyibe kerülnek?
2012. okt. 27. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:
20 Euro
2012. okt. 27. 18:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Ja? Bab kb 300 Ft egy zacsi a piacon. Kell bele kispohár tejföl, 2-3 szem krumpli, 10 dk lecsókolbász, pici cukor-ecet.

De így csak habarod, nem rántod, babérlevél is kellene bele 1 db.

Én nem szoktam a cukros ecetesbe tésztafélét tenni.

Hát egy ezrest vigyél a bevásárláshoz, de visszakapsz belőle!

2012. okt. 27. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, és egy db hagyma:)
2012. okt. 27. 18:13
 6/8 A kérdező kommentje:
:) köszi, hogy ilyen részletesen leírtad. Csak én arra a bablevesre gondoltam, ami füstölt hússal és csipetkével készül. Azt is le tudnád írni?
2012. okt. 27. 19:02
 7/8 A kérdező kommentje:
És nagy mennyiségről lenne szó, kb. 5-6 liter.
2012. okt. 27. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem szoktam olyat főzni, de hagyma biztos kell bele, megdinsztelni olajon.Megszórni piros paprikával. Kell bele zöldség: sárgarépa, petrezselyem, zeller, karalábé, zöldpaprika, paradicsom. Én inkább füstölt/lángolt kolbászt tennék bele, de lehet füstölt csülök, füstölt tarja, de gondolom, az árban megnyomja. Gondolom 30 dk bab kell hozzá, amit előző este be kell áztatni, hogy megszívja magát vízzel és hamarabb puhuljon. A csipetkéhez biztos kell 2 tojás, liszt, amennyit felvesz.Delikát is kívánatos, de lehet csak só is. Én így is tennék bele 2-3 krumplit - sűrűbb is lesz, meg én szeretem. Ennyi, de biztos vannak, akik már csináltak ilyet, s kiegészítik:)
2012. okt. 27. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!