Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Itthon lehet kapni Snickers,...

Itthon lehet kapni Snickers, Mars, stb. jégkrémeket?

Figyelt kérdés
Görögországban nyaraltam, ott találkoztam velük, itthon viszont még nem. Lehet kapni valahol, vagy egyáltalán vagy rá esély hogy lesz?
2012. aug. 16. 19:44
 1/10 anonim válasza:
A mostani Match szórólapon láttam Bounty és Mars jégkrémet (200ft), de már korábban láttam valahol Snickers-t (lehet azt is matchban)
2012. aug. 16. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Emlékszem hogy körülbelül 6-7 éve vettem bounty fagyit. Egy dobozban volt sok darab, és pont olyan csomagolásban voltak mint a csoki.

Ha akkor lehetett, akkor tuti hogy most is lehet. És mivel ugyanaz gyártja a snickerset, a marsot, a twixet, és a milky wayt, azoknak is kell lennie.

2012. aug. 16. 20:11
 3/10 Penszy ***** válasza:
Matchban láttam én is.
2012. aug. 16. 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:
10-15 éve itthon is volt mind...
2012. aug. 16. 20:35
 5/10 anonim válasza:
amúgy finomak? megér 200ft-ot? (első vagyok, nem akarok új kérdést nyitni)
2012. aug. 16. 22:22
 6/10 anonim ***** válasza:

A bounty-snak teljesen ugyanolyan íze volt, mint a csokinak. Szóval nagyon finom :)

Gondolom a többi is az.

2012. aug. 16. 23:09
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az infót, meg fogom nézni:) bár azt nem hiszem hogy 200Ft, vagy csak nem olyan fajta/méretű mint amit görögben ettem, az ott 2€ volt ami ugye majdnem 600Ft... egyébként finom, az én kedvencem a pálcikás Snickers volt, ami olyan mint általában az összes pálcikás jégkrém, csak snickers ízűben:D
2012. aug. 17. 14:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sparban lehet dobozosat kapni, tele van a csokis fagyi snickers darabokkal, 1 liter az egész 600ft :) Nagyon finom, de pálcikásból még csak bountísat és sportszeletet láttaam , marsot snickerset nem.
2012. aug. 23. 13:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Van Mars, Snickers, Bountys, és Sport szeletes jégkrém. De ezek nem pálcikásak, hanem olyan mint egy csokiszelet lefagyasztva jégkrémnek.

De finomak! :)

2012. aug. 24. 10:41
 10/10 anonim ***** válasza:

szia, én pont most jöttem ahza görögből és én is találkoztam ezekkel a jégkrémekkel!

kipróbáltam a snickersest (nem a pálcikásat), akkor a pálcikás bounty-t és a marsot.

Nekem a bounty ízlett a legjobban. olyan 2, 6 euro volt.!

2013. szept. 10. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!