Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol lehet megnézni hogy az...

Hol lehet megnézni hogy az adott snickers vagy más csoki nyert-e?

Figyelt kérdés

2012. máj. 17. 16:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hat benne van a papitjaban,nem?nekem ugy volt legalabbis!
2012. máj. 17. 16:09
 2/11 anonim ***** válasza:

Itt:

[link]

2012. máj. 17. 16:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Illetve ott megnézheted, dhogy hol váltják be, az hogy nyert-e, a csoki papírjának a belső felén van.
2012. máj. 17. 16:25
 4/11 A kérdező kommentje:
úgyértve mielőtt kibontanám, azt mondják meg lehet nézni a csomagolásán is
2012. máj. 17. 16:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Ott nem, mert belül van, ha meg lehetne nézni, mindenki kiválogatná.
2012. máj. 17. 16:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A Bountynál tudom csak a csalást. Lehet kicsit nehéz lesz leírni..:D Szal kiválasztasz egy Bountyt. A csokipapír alján ugye van a hajtogatós rész, ahol össze van forrasztva a papír. Ezt áthajtod a másik felére. Utána ahol megbontanád a csokit, a bal oldalán, ott lesz pár szám és betű. Ha van abban a pár szám-betű kombinációban egy D betű, akkor az nyert. Amiben nincs D betű, az nem nyert. De ez csak a Bountynál működik, a többi csokinál más betűt kell keresni, de azokat nem tudom sajna.

A Bountynál 8ból 8x összejött nekem.

2012. máj. 17. 16:37
 7/11 A kérdező kommentje:
én is csak pont a bountyt tudom:D
2012. máj. 17. 22:19
 8/11 anonim válasza:
A twix-nél az 1-es :D
2012. máj. 19. 08:34
 9/11 anonim válasza:

Bounty csokit már alig lehet találni, mindenhol kifosztották a boltokat a nyerősekből. A twix kód az tovább maradt titokban olyat még lehet találni.

Snickerse valaki írta hogy G a kód, de ilyet én nem láttam. A mars csokinál meg mind I volt a boltban. Ott mi lehet a kód?

2012. máj. 23. 12:45
 10/11 anonim válasza:
A Marsnál tényleg G volt, ott kapkodtam le a polcokról xDD Aztán megváltoztatták a kódot, most már más :/ de kísérletezem, és ha megvan a tuti kód, akkor írok ide ;)
2012. máj. 29. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!