Hol lehet megnézni hogy az adott snickers vagy más csoki nyert-e?
A Bountynál tudom csak a csalást. Lehet kicsit nehéz lesz leírni..:D Szal kiválasztasz egy Bountyt. A csokipapír alján ugye van a hajtogatós rész, ahol össze van forrasztva a papír. Ezt áthajtod a másik felére. Utána ahol megbontanád a csokit, a bal oldalán, ott lesz pár szám és betű. Ha van abban a pár szám-betű kombinációban egy D betű, akkor az nyert. Amiben nincs D betű, az nem nyert. De ez csak a Bountynál működik, a többi csokinál más betűt kell keresni, de azokat nem tudom sajna.
A Bountynál 8ból 8x összejött nekem.
Bounty csokit már alig lehet találni, mindenhol kifosztották a boltokat a nyerősekből. A twix kód az tovább maradt titokban olyat még lehet találni.
Snickerse valaki írta hogy G a kód, de ilyet én nem láttam. A mars csokinál meg mind I volt a boltban. Ott mi lehet a kód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!