MyDrox17 kérdése:
A mostani "minden 4. nyer" promociós csokiknál, melyikek nyernek? Amit tudok, hogy a baunty-nál a jobb felső sarokban található betűk közül A-B-C-D a D-k nyernek. A snickersnél is van valami ilyesmi, de engem érdekelne a balaton szeleté is!
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 13:45
1/8 anonim válasza:
Jaj már, így mindenki megtudja -.- Múltkor a Tescoban már az összes doboz Bounty csoki fel volt túrva... Most minek kellett leírni?
2/8 anonim válasza:
Vegyél egy párat, aztán elemezd ki a papírokat!
3/8 A kérdező kommentje:
Aki foglalkozott vele, hogy megtudja az meg is érdemli, hogy tudjon róla:) De ez csak egy csoki, és van még pár féle. Ezért szeretnék én is kapni egy kis infót, én elmondtam ezt, valaki mondja el egy másikét:)
2012. máj. 14. 13:02
4/8 daveszka válasza:
Valaki tudna abban segíteni hogy hol lehet beváltani a nyert feliratú papírokat?Ami a honlapra van írva az hülyeség.Kipróbáltam amit ír de sehol se váltják be.
Próbáltam:Match.,Cba.,G-roby.,
Valakinek ötlete aki már beváltotta.
5/8 daveszka válasza:
Még annyit hogy mit értesz azon hogy a D-k nyernek?Bocs hogy ilyen hülyeséget kérdezek de annyira nem vágom.Köszi
6/8 anonim válasza:
És a snickersnél melyik a nyerő?
7/8 anonim válasza:
A snickersnél eddig a G volt. De tegnap váltottam be, és pont ugyanolyat, G betűset vettem, és az már nem volt nyerő!!
Mindenki túrogatja, és már inkább megváltoztatják..
8/8 anonim válasza:
Vett nemrég anya testvére minden 5 nyer soproni sört, azt mondták neki hogy egy bizonyos nyer, és olyat is vett egy jó pár darabot és egyik se nyert(!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!