Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Már nagyon...

Mit csináljak? Már nagyon éhesek vagyunk! :' (

Figyelt kérdés
Nincs itthon semmi.. még száraz kenyér sem. Egyszerűen nem értem két hét múlva kapnak a szüleim fizetést..mit fogunk addig cisnálni? A mai össz. kajám fél tányér riszeslecsó szerűség volt..
2012. okt. 25. 19:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Dehogynem nem is főz suliba se cisnált nekünk kaját délután 4ig nem is ettem egyáltalán.. megy madj este dugni a hapsijához és el van intézve.. de mind1 találtam krumplit megfőzöm
2012. okt. 25. 19:58
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

A papád részeg a szobában, a mamád megy dugni... Ti pedig ketten az öcséddel keresitek mit ehettek...

Hogy van ez? A papád és a mamád nyitott házasságban él?

A gyámügyesek tudnak arról, hogy rendszeresen éheztek, és a szüleitek ennyire nem törődnek veletek?

És az iskolában sem veszi észre egy tanár sem, hogy egész nap kaja nélkül, éhesen, ellátatlanul vagytok ott?

Miért nem szóltok a tanárnak, hogy segítsenek nektek kikerülni ebből a környezetből?

2012. okt. 25. 20:10
 13/17 A kérdező kommentje:
FÉlrekeffentettek mid2en de lusták ahhoz ,hogy elváljanak meg akkor mégkevesebb pénzünk lenne,ami amúgy ugye nem kevés csak szarságra van elköltve.. és nem tudok már kinek szólni mindenkitől kértem segítséget ,de mindenki lesz@rja magasról.. tanároknak meg ilyeneknek nem szólhatok,mert anyám nem akarja.. se segélyt nem akar pedig járna ..
2012. okt. 25. 20:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Holnap hívd félre azt a tanárodat akiben a legjobban bízol!

Szólj neki,kérj tőle segítséget,ő tudja,hogy mit hogyan!

Utána pedig menj a vöröskereszthez és ne szégyelj segítséget kérni!

A szüleidet most inkább nem minősíteném,de a véleményem meg van róluk!!!

Írj privátot,hogy honnét vagy és ha a közelemben élsz,akkor megpróbálok segíteni!

2012. okt. 25. 20:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

honnan vagy?

tudnék adni 1-2kg krumplit, lisztet és száraztésztát, ebből tudnál magatoknak csinálni krumplistésztát, krumplilevest és nudlit is van hozzá házi baracklekvárom amit a nyáron tettünk el

most voltunk lent vidéke és hoztunk fel almát, tudnék adni neked és a tesódnak egy kis gyümölcsöt és tudnátok meleg almalevest vagy kompótot csinálni

ha érdekel írj 20/L

2012. okt. 25. 20:48
 16/17 anonim ***** válasza:
63%

Ez kamu.

Egyik mondatodban azt írod, hogy mindenre van pénz, csak a fontos dolgokra nincs, másik mondatodban azt, hogy járna a segély.

Na már most, ha mindenre van pénz, az azt jelenti, hogy nem vagytok rossz anyagi helyzetben, márpedig ha nem vagytok rossz anyagi helyzetben ,akkor nem jár segély.

2012. okt. 26. 13:52
 17/17 A kérdező kommentje:
Járna segély elvileg,és úgy értettem ,hogy mindenre van pénz,ami felesleges és elveszi a helyet értelmes dolgoktól.. de ezek sem luxus dolgok nincsenek drága holmijaink meg ilyenek..
2012. okt. 26. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!