Szerintetek ugyan úgy jó a sparos zabpehely mint a "márkás"?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 17:02
2/10 anonim válasza:
A márkás csak az árában különbözik.
3/10 A kérdező kommentje:
köszi
2012. okt. 17. 17:12
4/10 anonim válasza:
Konkrétan csak az áruk és a csomagolásuk különbözik
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem egyforma mindegyik, de a Sparosat épp nagyon kedveljük mi is!
6/10 anonim válasza:
Jajj, én a kukorica pehelyre asszociáltam, bocsánat, zabpehellyel nincs tapasztalatom.
5
7/10 anonim válasza:
a sparos a no.1. Magyarországon a testépítő társadalom ezt fogyasztja!
8/10 anonim válasza:
Mindig a Sparos kukoricapelyhet veszem, olcsó és jó.
9/10 anonim válasza:
Ugyanolyan szerintem.Amúgy Lidlben is kapsz jó áron zabpelyhet!
10/10 anonim válasza:
Én nem vagyok benne biztos, hogy ugyanolyan jó. Épp most néztem a Sparban, hogy szerintem nem véletlen, hogy az egyik zabpehelyből 500 gr 199 ft, a másik meg 599 ft. Állítólag nem mindegyik telje skiőrlésű. És épp az a lényeg, hogy teljes kiőrlésű legyen, mert csak akkor értékes, abban benne van a csíra, a korpa is, ami tápanyagban gazdag A drágára rá is írják nagybetűkkel, hogy teljes kiőrlésű, de az olcsóra nem írják rá. Ez akkor vajon azt jelenti, hogy az nem teljes kiőrlésű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!