Az Indul a bakterház c. filmben milyen gombócot esznek?
indul a bakterház - kukoricagombóc
http://www.youtube.com/watch?v=ZffHZskb-0w
De szerintem attól még, hogy kukoricagombóc, lehet bele ugyanúgy szilvát is tenni. Mert a kukoricaliszt vagy kukoricadara is nagyon hasonlít a búzaliszthez, búzadarához. Amit búzából meg lehet csinálni, azt nagyjából ugyanúgy meg lehet kukoricából is. Én már csináltam kukoricakenyeret meg kukoricás, gyümölcsös süteményt is.
Konkrétan, fagyasztott gombócot. :)
Úgy tudom, a forgatáson nem kukorica volt, hanem a szokványos.
Csináltak egyszerre egy vagonnal (sic!), hogy a próbákra is jusson, meg a forgatásra is, aztán az egészet lefagyasztották. Mikor a forgatáson ették, csak annyit melegítettek meg, amennyit ettek, a többi (amivel dobálóztak) nem. Azok még félig fagyottak voltak.
A gyerek szemen is vágta eggyel a Koltait, látni a filmben, hogy egyből kifordult a képből...
A Bendegúz lekváros gombócot kér az öreg banyától.
Szóval nem mondják se azt, hogy kukoricás gombóc se azt, hogy szilvás gombóc.
De mivel a lekváros gombóc általában szilvalekváros gombóc szokott lenni és a Koltai Robi is szilvás gombócként mesélte el egyszer egy interjúban így a válasz szilvalekváros gombóc. :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!